Знае ли некој во Статистички пријавен лист за учебна 2021/2022 година (Образец ВОИ.20) што, како се пополнува?
Здраво, знае некој контакт за студентски прашања или некој друг број од медицински фалкутет освен тој од веб страната ? (На тој од веб страна не одговараат)
znae li nekoj oti ne mi ja otvara elektronskata prijava na iknow za da se prijavam za vtor ciklus? ili mozebi treba na novo da se registriram na iknow za da se prijavam na vtoriot ciklus?
Дали ФИНКИ припаѓа во УКИМ? Го контактирав факултетот за стипендиите за првите 10 на ранг листа и ми одговорија дека ФИНКИ не е под УКИМ.
450 денари е легитимација и индекс во книжарата во автокамнда кај земјоделски,шумарски, а плус 50 денари е футрола за индексот
А дали можеби знаеш дали на ФИНКИ важи правилото за ослободување од партиципација на првите 10 студенти од ранг листа?
Треба да важи плус мислам дека ослободуваат ако имаш и награда на државен и меѓународен натпревар по информатика, физика, математика иначе Марија да нѐ ти одговори на меилот?