gresno sum napisala, za da se prijavam za vtor upisen rok vo prv ciklus ne mi ja otvara elektronskata prijava
Мислам дека е рано затоа што уште не се запишани студентите од прв уписен рок па после да се види кај има слободни места па конкурс да објават па после тоа изгледа ќе може да се пријавува
Може да ми го дадеш бројот на кој си ѕвонела? Јас ѕвонев на студентска служба неколку пати и никако некој да ми се јави
На изјавата за доставени документи е дадена листа по кој редослед да се ставаат документите во ковертата и е нагласено дека мора по тој редослед. Сега, дали документот 1. треба да е на врв или на дно?
Каде ја најдовте листата за тоа кога треба да се однесат документите? Ми треба за архитектонски факултет, но нема ништо на нивната веб страна, а јас не сум од Скопје. Да го поправам моето прашање* На конкурсот пишува дека запишувањето на кандидатите е на 10 и 13 септември, дали тоа значи дека можам да отидам или во петок или во понеделник?
Здраво дечки имам еден проблем Се запишав на молекуларна биологија ама сум немала доволно поени и ме ставиле биологија наставна како втор избор. Дали може да извршам промена на студиска програма? И дали на обрзецот за запишување семестар да пишам биологија затоа што таму ме сместиле? Помош ве моламм немам на кого да се обратам
И јас баш отворив сега ништо па тие не објавиле- провери мејл? Или пиши им. Повеќето факултето им е кажано кои да идат во петок, а кои во понеделник
Јас листата ја зедов од на веб страната на факултетот(ФИНКИ). И да може да се запишеш или во пегок или во понеделник
Која книжара е најблиску до ФИНКИ? И дали пријавниот лист од државниот завод за статистика треба да се купи во книжара? Истиот го ставиле на страната на ФИНКИ кај потребни документи, може тој да се искористи или мора да се купи од книжара?
Јас тој го искористив и плус тие ја корегирале годината, мислам дека со причина ја има на веб страната па нема потреба да се купи
Дечки здраво, има ли некој од фармацевтски да ми каже за уплатнициве цел на дознака што да наведам, не ми е јасно а итно ми е ако некој знае нека пише, фала ви!
Vo koja knizara najblisku do masinski moze da se kupat indeks i studentska legitimacija?? Obrazec za zapishuvanje semestar i statisticki prijaven list za ucebna 2021/22 treba da se kupat ili fakultetot ke ni gi dade???