И јас истово сакав да го прашам. Ми рекоа дека треба да се стават предметите ама јад уште не сум сигурна.
Значи утре треба да доставиме уплатница од сто евра плус 750 ден уплатница и плус 500 ден уплатница? За пмф прашувам помош дечки ве молам
Ако пишува дека треба по ред да бидат сигурно со намера така напишале. Кој прв го има на листата тој документ е најгоре.
Веројатно треба предметите од курикулумот објавен на вебсајтот на медицински, но и мене не ми е целосно јасно
може ли некој да слика како го пополнил образецот за упис и индексот?..ве волам секако да си ги избрише личните податоци ама да знаеме што друго треба ??
Име на факулетот го ставаме кај име и седиште на единицата. А за фотографите нели треба да ги доставиме во ковертот како документ по број 24?
Дали знае некој од економски дали треба да се стави слика на индексот и студентската легитимација? Затоа што во листата за пријавување посебно пишува таму сликата и индексот да се однесат.
Тоа и ја го посочив, најсигурна опција ти е да не ставаш ништо, остави за утре кога ќе ги доставуваш документите.