Слика се потребни мислам дека за индекс , студентска легитимација кои ние ги лепиме и една слика за нив за досието во факултетот.
Nekoj koj e elektronski prijaven za vo studentski?? Mi treba pomos vo vrska so nekoj polinja vo prijavata i vo vrska so nekoj dokumenti.
Дечки, само што наидов на ова. Се работи за Сервис на млади каде што имаат категорија за прашања и одговори. Ако имате прашање на кое неможете да најдете одговор во врска со студирањето, па и општо, може да ви помогнат.
Здраво барам 2 цимерки за стан на 10тина минути од медицински факултет. 5000 ден станарина плус сметка за струја- за повеќе инфо пишете ми лп
На страната на факултетот. Треба да објават до пред почетокот на вториот уписен рок. ФИНКИ веќе имаат објавено https://finki.ukim.mk/mk/content/слободни-места-за-вториот-уписен-рок-20212022
hello popolniv prijava na iknow za vtor rok i nemozam da gi stavam dokumentite(gi nemam sinite prozorcinja). nekoi tips?
Мене ова ми се случи кога се пријавував. Ама кога се најавив од телефон и од друг компјутер сакаше. Пробај така од друго место да се најавиш.
Образецот А1 во универзитетски лист за запишување ли треба да го прикачиме? или таму треба пријавниот лист од iknow?
Универзитетскиот пријавен лист е А1 образец, а пријавениот лист е интерниот пријавен лист и се прикачува на друго поле.
За електронската пријава за студентски, мора да се оди до Скопје да се заверуваат тие документи или? (Пр. Уппи образец)