Sega vidov deka pred nekoj den mi stignal mail od ukim so link da ja promenam lozinkata od iknow profilot. Sega koga klikam da ja promenam lozinkata mi pisuva Invalid Token i ne moze nikako. Dali nekoj drug se nasol vo ista situacija i dali da im pisam mail ili kako?
Линкот трае кратко време и ако не ја промениш лозинката во тој период покажува invalid. Отвори на iKnow и оди на заборавена лозинка, ќе ти пратат нов линк за промена и не би требало да има проблем. На другар му се случи истото и на овој начин го реши.
Дечки еве некој ако не видел http://www.ukim.edu.mk/mk_vest.php?v_id=368 за интерен оглас за студенти чие родителското право го врши само еден родител.
Zdravo decki, moze li nekoj da kaze sto tocno ke bide pusten e rasporedot no dali ke e online ili so fizicko prisustvo? I dali nekoj uspea da se najavi na teams? Kako sto svativ tamu ke bidat objaveni casovite!? (Medicinski falkutet)
Некој од повисоките години што студира на ФИНКИ доколку сака да сподели мислење/искуство за некој од професориве или нешто во врска со предметите: Весна Димитрова - Калкулус Иван Чорбев - Структурно програмирање Александар Тенев - Бизнис и менаџмент Ласко Баснарков - Професионални вештини Коста Митрески - Вовед во компјутерските науки
Мислам дека не важи за бруцоши бидејќи нема термин за прв семестар, односно почнуваат од трет па нагоре односно втора година и нагоре
dali nekoj ima znae ili ima nekoja informacija kako ke e na masinski online ili kombinirano, deka seuste nemaat objaveno??
На први ќе почнете најверојатно, треба во текот на неделата да пуштат известување на страната. За наставата рекоа ќе се одвива комбинирано, предавања онлајн и вежби со физичко.
Зошто не ми дава системот да се најавам на iknow? Пријавена сум електронски запишана сум уште при први уписи… Не ми дава да се најавам како да не сум се регистрирала никогаш