Ауу се снајдоввв влегов Само не ми е јасно што треба сега да правам ниту предмети ништоо кај и да кликнам празно ми е се
Ако се најавуваш од телефон е празно, пробај најави се од компјутер ќе ти излезе листата со предмети.
Дечки итно ми е На iknow зимскиот семестар прва година сами требаше да го запишеме тоест предметите? Зашто кај мене ги има задолжителните ама изборните не И кредити имам 18/30 или 35 беше не знам, што значи тоа?? Што да правам
Логично е изборните да треба сама да ги запишеш. Ако не си сигурна пиши меил или јави се на факултетот прашај ќе ти кажат.
Ова од јсп за издавање на студентски годишен билет за бесплатно користење на јавен превоз има ли рок до кога може да се аплицира или нема врска дали сега или после некој месец?
Нема рок само ти треба потврда за редовен студент. Ама ти треба и индексот колку што прочитав така да можеш да извадиш само ако ти го вратиле индексот.
Добро фармацевтскиот факултет има ли нешто известување како ќе се одвива наставата и од кога се почнува јас искрено не можам ништо да најдам ?
Види на iknow да не имаш некое ново соопштение, на фб страната, на веб страната, на меил исто така провери можно е да има нешто Може и уште не објавиле, утре или задутре би требало да има некоја информација, за пмф биологија веке има објавено
А за запишување предмети на iknow изборни и задолжителни сите ли треба да ги вметнеме од прв семестар и потоа да одиме запиши предмети така ли јас ги ставив од лево кон десно задолжителните од прв семестар и изборните и горе излегува 34.00/35,00 кредити не ми се јасно ве молам за помош да не погрешам.