Таксена марка повеќе не се купува. Се уплаќа преку уплатница или преку СМС. Ама не сите факултети прифаќаат уплата преку телефон, зависи од факултетот.
Здраво, дали можеби знаете колку пари е индексот и пријавните листови за на Правен факултет "Јустинијан Први"
Каде можам да купувам индекс блиску некаде кај финки? Индекс има доволно за сите во тој ден барем да гледам и некаде друго Сите индекси за сите факултети на уким се исти или не? И дали ќе ми дават потврда во тој ден кога се запишам, за финки прашувам.
Вие што се запишате на финки дали во новиот ikow кажи нешто или не, затоа што кога ја отворам мену ништо нема?
Zdravo, za na opsta medicina vo vrska so maturata znam deka e bitno da se polaga biologija Megutoa dali za proektnata zadaca e vazno koj predmet ke bide?
Па мислам дека не, но подобро ти е да избереш нешто од биологија, хемија или ако си медицинско, стручен предмет што ќе ти е и од корист да поднаучиш нешто плус додека правиш проектна.
Како се пополнува образецот за запишување прв семестар за дипломирана акушерка? Кој изборен предмет е најдобро да се избере и дали треба само еден? Ве молам за помош, утре се уписите.
Microsoft Meilot sto ni e daden na iknow od ukim kako studenti za sto ke ni sluzi i kako se aktivira?