тогаш мене погрешно ме информирале, а каде можи да најдам таков сертификат и дали е некој посебен сертификат?
Ако си положила и ако си влегла во 3 та фаза ведаш ти закажуваат термин за интервју. Мене ми закажаа за наредниот ден од полагањето. Со среќа!
На интервју прашуваат прашања од општи компетенции и стручни, не е страшно. Само треба да ги носиш документите со кои си аплицирала на увид и да пополниш еден формулар што ти го даваат.
Ovie se stari prasanja Ne, ne treba od 2018 god. zadolzitelno e poznavanje na kompjuterski programi znaci treba da imas potvrda a angliski jazik se polaga na ispitot za administrativen sluzbenik.
И мене ме интересира истото,каде може да се земе потврда за канцелариско работење,бидејќи е задолжителен документ во сите огласи
Не е потврда за неосудуваност, туку потврда дека не ти е изречена санкција за вршење на професија дејност или должност,а се прикачуваат во "други податоци".
Здраво, Дали некој има полагано сега брзо за администратибен службеник па што се се полага. Дали има прашања од посебниот дел? Што прашања има во врска со ИТ? И доколку ги има некој англиски одговорите нека ми пиши во ДМ инфо. Фала