Здраво. Јас сум нова на форумот. Сакам да аплицирам за административен службеник. Дали некој може да ми ги прати прашањата со одговори за испитот и за познавање на Англиски јазик.Благодарам.
дали некој има искуство со полагање на испит за административно управување, и доколку некој ги има прашањата одговорени дали можи да ми ги испрати .
Наназад во форумов ги имаш одговорите постирано за англиски средно ниво. Дали ги имаш одговорите за стручниот општ дел? Доколку во огласот се бара активно познавање на странски јазик, дали тоа значи дека ќе бидат прашањата од високо ниво на англиски? Фала Доколку ги има некој одговорите од високо ниво на англиски и општ стручен дел ве замолувам да ми ги пратите
Здраво. јас сум нова на форумов се пријавив за полагање на испитот за административни службеници дали ќе можи да ми кажите како се полага и каде поточно ? а истоо така ако можи да ми ги пратите прашањата одговорени ви благодарам
Здраво, Трета фаза за интервјуто, кои прашања ги поставуваат ? Дали кога носиме документи освен документите кои ги имаме прикачено на профилот треба да се однесе и потврда од суд ?
Здраво, Би сакала да ве прашам бидејќи при креирање на акаунт на страната на аа бараат меѓународно признат сертификат за познавање на англиски јазик. Дали е потребно да се прикачи или може со обична потврда за познавање на истиот? Дали тоа ви направило проблем во фазите за вработување
Pocituvani ako moze nekoj da mi gi puste angliski za nisko I visoko nivo ve zamoluvam. buteterrfly79@gmail.com
Одамна не сум била на интервју за државен службеник. Како тече првото интервју првата фаза какви прашања поставуваат?
Здраво. Сакам да аплицирам за административен службеник. Дали некој може да ми ги прати прашањата со одговори за испитот и прашањата и одговорите за Англиски јазик средно ниво. Исто ме интересира кои сертификати ми се потребни и од каде може да се набават. И кои документи се потребни при аплицирање. Благодарам.