Zdravo.Ke ve molam dokolku nekoj gi ima odgovorite po Angliski jazik -nisko nivo da mi gi prati.Blagodaram
Здраво до сите овде. Сакам да аплицирам за административен службеник, дали некој може да ми ги прати прашањата со одговори за испитот, ќе ви бидам многу благодарна. Email: rodeo2412@hotmail.com
Zdravo, aplicirav za administrativen sluzbenik. Dali nekoj moze da mi prati odgovoreni prashanja za Opstiot del od ispitot i Angliski sredno nivo? Email: bella94sk@gmail.com
Никако немам опција на профилов од агенцијата за администрација да внесам дека не сум осудувана, некој помош?
Zdr Dali pri apliciranje na oglas za visoko obrazovanie t.e diploma od zavrsen fakultet treba da se prikacat i svidetelstvata od sredno obrazovanje
Здраво Потребни ми се одговорени прашањата за испитот по Англиски јазик, ниско ниво, доколку некој може и ги има нека ми ги испрати на мејл stevce_tasev@hotmail.com
Здраво , сакам да ве замолам доколку некој ги има прашањата за високо ниво анг и стручен дел да ми ги пушти фала ви sanela.fazlijoska@hotmail.com
Zdravo Dali moze da mi ispratite odgovoreni prasanja za opstiot del i angliski jazik za polaganje za drzaven sluzbenik miki_kicevo@yahoo.com Vi blagodam
Таму кај што аплицирав пишува огласот завршува 13.01, после колку време треба да чекам инфо за како што понатаму?
Ako e javeno deka si primena opsti prasanja i odnapred kje ti gi kazat ako ides samo na srekja sve kje te isprasuvaat