Zdravo, Dali sakate dokolku nekoj vi gi pratil prasanjata da mi gi prepratite sandra.krstev@yahoo.com
Zdravo. Dali ke moze nekoj da mi gi prati odgovorite od angliski prashanjata od site 3 nivoa na marinasmileva84@gmail.com?.Vi blagodaram
Zdravo. Dali nekoj gi ima odgovorite na prasanjata za administrativen sluzbenik, od stranta na agencina za administracija so se ?
Здраво некој да ми кажи нешто повеќе околу полагање за јавен службеник имам полагано пред 9 години јас тогаш немаше никаков дел за англиски
Здраво, Дали ќе може, доколку ги имате и сте во можност, да ми испратите на mail Одгпвори на: 1. ПРАШАЊА ОД ТЕОРЕТСКИОТ ДЕЛ ОД ИСПИТОТ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВУВАЊЕ (македонски јазик) и Одговори на: 3. ПРАКТИЧЕН ДЕЛ ОД ИСПИТОТ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВУВАЊЕ - СТУДИИ НА СЛУЧАЈ. Mail: kiki1ritka@gmail.com Ви благодарам, позз
Дали за државен службеник по министерствава треба да се одговорат и знаат сите 577 прашања, вклучително и тие за јавна администрација како на пр. за локална самоуправа/буџет на општините/град Скопје и сл. ? Дали да ги скокам тие? @TamaraSJ поупатена ми изгледаш, би ти била благодарна ако ми одговориш
ЕДИТ: малце се збунив прашувам конкретно дали ми требаат А. II. системот на локалната самоуправа на Република Северна Македонија А. III. Прашања од системот на управното право, управната постапка и управните спорови А. IV положбата и други општи прашања за вработените во јавниот сектор за другите знам дека ми се потребни за држ.службеник
Здраво дали ги има некој одговорени прашањата од стручниот дел и Англиски. Ако може некој да ми ги испрати cace.milano@live.com
Без пари нема ништо, џабе барате да Ви се испратат јас имам англиски 3ти дел ако ти треба бесплатно ќе ти пратам нема проблем
Здраво, Дали некој ги има одговорени прашањата за теоретскиот и практичниот дел од испитот за Административно управување Благодарам