Ве молам кажете ми полесна диета со која можам да ослабам само 1 килограм (толку ми е потребно) за околу 1 или 2 недели. ВЕ МОЛАМ кажете ми. Поздрав
А зошто ти е "полесна" диета за само 1 килограм? Нели знаеш дека тој еден кг можеш да го симнеш со скратување на оброкот и со исфрлање на леб и благо + физичка активност по можност кардио вежби(трчање или вежби од јутјуб)? Темава немаше потреба да биде отворена, затоа што на сите помлади, а и постари девојки им треба само ЗДРАВ ПЛАН-начин на исхрана, а не диети + физизчка активност = ЗДРАВ ЖИВОТ, тоа е целата филозофија. Нема магични начини ни за слабеење, ни за дебелеење, се е тоа процес со различно трање(подолготрајно, пократкотрајно) кај секого различно.
^^ Скрати си ја косата, исечи ги ноктите на нозете и рацете, издепилирај се, и од старт ќе исфрлиш дел од тој килограм вишок. За останатото не знам, тешко.
Е ова кога ќе го слушнам ,,МИ ТРЕБА ДА ОСЛАБНАМ 1 КИЛОГРА,, - ми се лоши ама најозбилно. Аман бе луѓе што голема работа ви игра тој килограм. Баш сакам да ми објасните ги демотивирате луѓето што сакаат да ослабат 10-тина килограми Аман