во врска со јешим Spoiler мајка и незнае ништо во врска со сплетките на јешим она сега ќе се прави добра ама целта ќе и биде да го освои чинар со тоа што е добра. Ќе сака да ја смота и зумрут демек и фалела сестра и па затоа сака да биде во добри односи со топрак, арно ама оваа секако дека нема да и верува зашто знае што марка е јешим ( слично како неа )
стварно знае ли некој зошто ја прекинаја и дали ќе се емитува пак?? ако не да почнам да си ја гледам на youtube
Море, се да им е*ам на Канал5, ми ја прекинаа серијата што си ја гледав стално. Си плакнев очи на Јешим. Ја стварно не знам дали се нормални, ја напунија програмава со нови турски, индиски, узбекистански серии, а оваа ја забаталија.
Ја има на Канал Пет Плус телевизија, нешто постари епизоди се. Наскоро треба да продолжат новите епизоди и на Лале, Џанан и Изборот на Лара.
Не чини не ми се допаѓа серијата ja гледав на почетокот само за Емина Јаховик ама нашите мораа да ја синхронизираат
За отепаните ко мене по серијата, јас више крајот не им го фаќам на Канал5, им се посе*ам во програмата, ја укинаа серијава, идиоти! Како и да е, си најдов ја страна, ја гледам на интернет, епа нема превод, само така се епизодите ставени, али барем знам што се дешава: http://www.diziseyretizle.com/izle/lale ... zle/page/5
емина и во турската верзија е синхронизирана, бидејки не зборува чисто турски, туку со акцент и се приметувало дека не е турчинка
Некој да не знае што се случува во серијава, гледам на интернет има уште нови епизоди кои одат во Турција ама ништо не разбирам, баш ме интересира.
Hа Kанал5 последната епизода што ја емитуваа беше кога Jешим се породи со синот пред време, па мораше да остане во инкубатор одредено време, па потоа се преселија (детето и Jешим) во новата куќа на Jешим. И тука престанаа со емитување. Jас ја гледам на интернет, без превод, затоа што нигде нема превод англиски, ама има страни каде што на кратко ја имаат прераскажано епизодата и некои позначајни дијалози во текот на епизодата. E сега, малце е глупо, ама јас сум навлечена на серијата, па се навикнав. Денес ќе ја емитуваат првата епизода од 3тата сезона, се случуваа многу работи претходната сезона, малце шпански моменти, ама беше премногу неизвесна со многу случувања. A утре ќе ја има на интернет серијата, на youtube ги има епизодите, еве ти ја таа што следи по последната епизода што ја емитуваа на тв кај нас: http://www.youtube.com/watch?v=utyDbGpgVJM