Нова сезона и на Џанан рекламираат Канал 5 за наскоро, освен за Лале. Дали некој знае дали оваа 2 сезона која сега се дава во Турција ќе биде последна од Лале?
да да да серијава е многу добра зумрут лале и јешим се секогаш убаво облечени и нашминкани ама па и зумрут колку е паметна и плановите што ги прави а оваа икбал нема никаков стил а е и толку глупава што...........поглупава нема ни да се роди
зумрут е најпаметна од сите во серијава а онаа икбал е жива идиотка многу ме нервира поготово во вторава сезона прави одвратни работи
даа ! оваа сезона е многу поинтересна од првата ќе и умри сестрата на Топрак и таа пак ќе се варт во Истанбул, Зумрут ќе биди болна мислам од рак и ред други работи
Од утре во 19 h ќе ја даваат втората сезона од Лале... А во последната епизода од првата сезона Топрак и Чинар останаа заедно така??
Јас ја гледав на youtube ама не разбирам турски и неможев баш да сватам некои работи. Ти знаеш турски?
Како што вчера видов, истите ликови што ги синхронизираа претходно, и во оваа сезона паксе јавуваат. Значи Рубенс-Чинар, а Топрак-? не знам. Ај не коментирам за оваа епизода пошто ја имам гледано на таа страната, поназад објавена. Така да ништо ново за мене, само ќе кажам, дека очекувам интересна сезона, со оглед на тоа што јас сум и најголем фан на серијава.
И ја даваат вчерашната сега. Не знам дали мислат дека соперништвото со Сител некого го занима. Имало среќа што воопшто се емитува натпревар кај што игра национална репрезентација, и што сега? Е значи уште и овие да ме напнат.
Не ми е јасно само зошто ги споиле Сестри и Лале? Сестри, барем од она што го имав фатено беше солидна серија, а ова Лале е некако без врска.
Дури и да ги споиле треба да објаснат што се случувало во другата серија оти некој може ја гледал само едната и од каде да знаеш што се случувало?
Ја гледав првата сезона...и ми беше интересна..ама сега за втората ќе видиме..ми се здосади малце..и плус игра исто времено со љубов и казна аа поарна ми е љубов и казна.кога ќе има реклами на сител ќе гледам на канал 5...да си го пополна времето
Овааа серија е според вистинска приказна се работи за девојка(Топрак) која живеела сиромашен живот и цело време пратена од несреќи и потоа живот откако ќе се омажи во богата фамилија Илгазови
Јас искоментирав ради поврзаноста на серијава со Сестри. А не ја гледам затоа што е без врска, тебе ако не ти е, тогаш твоја работа, не ти се мешам. Битно твоите извичничиња мене не ми го менуваат мислењето . Поздрав и само смирено .