1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поле на лалињата (Lale devri) [Пинк 15, Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од eli25, 19 август 2011.

1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Mене Јешим и Зумрут ми се совршени.Зборам за физички изглед нели,не карактерно.
    Пример се како треба да изгледа една млада девојка и една жена во години.
    И не знам кој ја синхронизира Јешим ама морам да кажам дека е катастрофа,ич не е доловена ко што треба.И како се труди да збори по "шмизларски" така станува се поодвратно :puke: боље барем нек си збори нормално,ја уништува улогата озбилно.

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  2. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Не знам дали читаш наназад кој прв ги спореди Зумрут и Икбал :) сигурно не бев јас, јас само одговорив на прашање што ми беше поставено.Нормално дека Икбал не е елегантна, не сум ретардирана тоа да го кажам :) Не сум ни ретардирана да мешам поими. Тоа што Икбал не е елегнтна пак не значи дека Зумрут е.
    Јешим мене не ми е убава, туку чист просек. Особено нејзиното тело. Зумрут има грдо лице и збрчкано месо. Мене ми е грозна. Што те боли тоа толку не знам. Нема потреба и Икбал да се разголува, доволна е Зумрут за да ти се згади. И за ликот во серијата веќе изразив мислење.

3. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    Зумрут Ташкиран - Илгаз

Прикачени фајлови:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    http://www.facebook.com/pages/Fancyswor ... 1111858404

на оваа страна има линкови од креациите што ги носат во сериите има и од лале, тука може да ги најдете на јешим, зумрут и рејхан ;) :)

5. Greenny

Greenny Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    39
    Не знам зошто одма напаѓате кога некој ќе каже свое мислење, и мене Зумрут ми е грда, за елегантна да е ама што и да облече пак ќе биде грда.

6. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    овде немаше само мислења туку жестока дискусија се отвори :(

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Леле куќиве на Босфор, ми доаѓа да си свирнам од пи*енцево! :punch:

Па мазиве Чинар и Топрак на мајка тие.
    Сине на мајка, јунак мајкин. Па и на Топрак мајката не е поарна. Браво ќерко, ајде ќерко, само ја тера нешто да прави, па после ништо не знае. Па нема да знае кога прост човек те водел низ животот. |(

8. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    куќите на босфор се несвес моментално најубав поглед има новата куќа на неџип и зумрут одма до море блазеси им :)

9. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Да бе да, стварно е убава. Ама мене ми е смешно кога викаше Зумрут:"сакам мала куќичка, само за нас двајцата доволна е,мала"- хахаха е баш е мала, 3 спрата богати :D

10. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    па богами во споредба со вилата ова за неа е мала куќичка а тоа палата е ..., јас ќе се задоволев и со 1 спрат само да е на тоа убаво место :D

11. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Уфффффф значи колку се изнервирааввв :@ :@ :@ Која е Зумрут за да оди кај Топрак и да и попува?! Ако таа е болна, тоа е нејзин проблем а не на Топрак! Која е таа за да ја брка да оди негде? Не е виновна Топрак што ќерка и Јешим е разгалена богата глупача, психопат и бедна!!! Да и кажува некој во очи дека не ја сака и оваа пак моли за љубов... ќе се самоубиела, па нека се самоубие веќе еднаш ајде! А не вака со уцена некој да е покрај неа. Бедна, бедна, бедна... Па и ако имаат некој проблем меѓу себе нека си го решат а не мајките да го решаваат. Детска работа. Ц ц ц ц ц :@

12. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Аман и Јешим покрај таква убавина од доктор,она за Чинарон се фатила :D
    А и Топрак колку ми е мутава,ми иде шамар да и врзам за да ја отрезнам.Склет ме фаќа кога ја гледам. :devil:

Иначе серијава многу ја направија глупава и наивна и шпанска.На почеток беше баш интересна,штета.Ама ќе продужам да ја гледам од веќе кажани причини :D

На duffi и eli25 им се допаѓа ова.
  13. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    зумрут како и секоја мајка посакува се најдобро за своето дете и ќе направи се за да биде среќна ќерка и, ама топрак што си е наивна и глупава па слуша секого тоа е друга работа, може кој сака и што сака да и зборува ама она не треба да слуша :)

14. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Во право си :up: само што добрината и наивноста на Топрак почнаа да ја злоупотребуваат! Инаку што се однесува до мајчинството, и 5 деца кога би имала мајка ми не би ме пуштила да бидам со некој кој е со мене ради реда, што бај д веј пред тоа ми кажал да абортирам! :^)

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Абе ајде Зумрут колку работи правеше против Јешим само ради Неџип или некоја др. цел што си ја имаше зацртано, сега најде мајка да глуми.
    Малце ме нервира Топрак ради цела таа наивност, ама ајде од што е арна сите дешавања околу нејзе се свртеа. Само не ми беше јасно, демек: „Имам рак на дојка, молим те остави го Чинар!“. :^)
    Ај што нејќе да го искорени ракот, па ќе го користи за да сочувстуваат со нејзе.
    Она била мајка. Не ме смејте ве молам. :rofl:
    Исто колку што Јешим е засекирана за детето пошто многу го сака.

Ништо ново во серијава. Чинар остана глуп. Јешим уште не го гледа докторчето како пеперутка што лета околу нејзе. Рејхан е сеуште boring.
    Серијава ради мода ја пратам, иначе одамна немаше да ја гледам.

16. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    епа да ви кажам дека во најновата турска епизода се појавува нов глумец кој најверојатно ќе биде со зумрут ќе се запознаат во театар на претстава ромео и јулија зашто она ќе се разведува од неџип нели дека икбал ќе го натера со закана и така а топрак ќе го убие или рани ситки незнам баш точно и ќе иде у затвор :)

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ууууу Џансел и Јешим - наслони главу на моје рамо. :D
    Што да кажам, пар се. Ама и со Чинар ја личи срцкава.

Топрааааак што мајка барше кај Јешим амааааан! :fubar:

18. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    вечерва има ли лале пошо вчера немаше ?

19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ни вчера ни завчера немаше ради Лига на шампиони. И денес нема да има ради УЕФА купот. :devil:
    Море мада фака, ме здоболе за УЕФА нек дваат на другиот канал.
    Затоа имаше Лале во саботата и неделата ради фудбалов. И така ќе биде веројатно се додека во текот на неделата има Лига на шампиони и УЕФА, рачунајте до мај. :D

20. cicamacak

cicamacak Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    46
    аееее глупости бе не се здрави бар нека го даваат место величенствениот :(