1. Епа и тоа мене не ми е јасно. Сексот е дел од секојдневниот живот на луѓето и нив им е срам да кажат, а го прават тоа сите. 2. Никој не би правел, но има поединци кои би правеле.
Не е. И да е поголем не е. Како што кажав секој различно го сфаќа сексот. На пример на мажот не му е срам да каже дека имал поголем број а на жената е срамно тоа да го каже. Нема зошто срамно.
i za naz sramota e bre luge, jas sum imal edna do sega, vtorata e fakam i se zenam odma da ne recat e ovaj nee ozbilen mnogu zenski vrti
Ако раскине првата тогаш нема потреба од друга сè додека човек не стапи во брак. До тогаш Леванка и Десанка Шакиќ...
Тогаш со перницата или ауспухот од колата. Може евентуално и со мечето кое се користело за спиење. Ова само како предлози давам, секако дека не мислам ова да го практикувам.
И јас со ова не се согласувам. Не е вистина дека ова правило важи во генерала за сите девојки. Има вакви девојки и тоа е точно ама тука родителите се виновни и воспитувањето. Ова е веќе вина на родителот зошто не посветил внимание на своето дете.
Токму така послободоумни во донесувањето на одлуки, тоа важи и за машките а не само за женските. Погоре во претходните коментари повеќе се потенцираше кон женските во однос слободата кон сексот, а за машките помалку. Кое нешто значи дека и машките по слободно пристапуваат кон сексуалниот живот. Мислам дека тоа е поради поголемиот пристап до информации кои се однесуваат на сексот.
toa sve zavisi do devojkata , do situacijata vo koja se naoga i mnogu drugi okolnosti, a nema vrska so vospituvanjeto na roditelot, toa bi izgledalo vaka od prilika , prviot pat da ne mu davas nikako!!! e posle vtoriot tretiot moze slobidno
Замисли и се присакува со секој мувач?!? Па тоа е веќе ептен преслободоумно и веќе станува збор за болест. Зборите како за водичка пиење бе. Па и без течност се може очиглено, ама без џиги-буги не. Срам ми е што сум жена некогаш кога читам од женски род вакви коментари. После почит и љубов сакате??? Сами сте? Немојте да плачете. Премногу либерализам не е на арно.