Жени носете солзавец во вас , веќе никаде не е безбедно . Убаво вика мм " каде што вадиш леб не се става к** " . Ама очигледно не секој е така воспитан и има такво гледиште на нештата . Јас да бев вработена со такви психопати , ќе носев со мене нож . И тоа таков нож со острици од двете страни налик на војничките ножеви , има да го распарчам копилето , да не знае г'зот кај му е .
Абе и не мора да е на раководна позиција за да те вознемирува сексуално некој колега. И онака повеќето се со врски вработени преку некој од оние на раководни позиции, можеби се и во роднински врски - па оди жали се кај истиот тој раководителот. А коментари од типот прво ''не го вадам јас каде го вадам лебот'' , a потоа тој истиот го слушаш ''уф, како би и го јас свирнал на оваа (за колешки збори) се имам изнаслушано ееееееее.......
Сакам на ваква да налетаат тие "мажишта", тие гомнари на позиција, пијани смрдливци и корумпирани скапаничишта. Сакам една ваква да им го ебе здравјето во три минути. При крај сум да кажам каде живеам и да замолам секоја девојка што има проблем со било кого да ми го каже и да осети машки ќотек ако не осетил од женско. Мивки и срам за човечкиот род!
https://republika.mk/vesti/crna-hro...s-gazi-baba-seksualno-voznemiruval-policajka/ Еве како командирот на Гази Баба сексуално вознемирувал немоќна девојка. Проклето,манијачко,психопатско копиле по име Сашо Велковски. Рѓа !