1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Половна облека (Second Hand Shop)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од OrdinaryGirl, 10 јануари 2011.

1. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Можеш да продаваш така што ако е некој од твојот град можеш да дадеш бројче да се договорите и да се видите и размените со парите и артиклот,или пак по брза пошта можеш да праќаш а тебе парите по сметка од банка да ти ги пратат.Само ако праќаш по пошта прво осигурај се да ти стигнат парите па одма истиот ден прати го артиклот. :) Еве и јас продавам преку сајтот и добро иде. :) Ако те интересира друго нешто слободно пиши ми. ;)

2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    - хеланки 200 :^) , па нови во Бисер се 150
    - ај ако речеш дека твоите се поквалитетни, ќе ти кажам дека пред 2 дена купив mark&spenser хеланки 14-ка, што совршено одговараат за М-бројче, можда и Л, за 220 денари.
    -најдобронамерно :)

3. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Категорично НЕ !! :^) не би купила нешто што некој го носел, можеби е исчистено и се тоа ама сепак... није то то ! ]:)

На Saki15 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Ај некој нека ми каже дали Second Hand продавниците работат во сабота???? Итно ми e plssss koj знае нека ми каже. :yawn:
    И ако некој знае до колку саат. :)

Сакам утре да одам али незнам дали рабoтат во сабота,затоа кој знае нека ми пише што побрзо,ве молам. :x

5. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Завчера другарка ми купи фустанче од мојагардероба.мк

И го пратија по брза пошта (девојката не сакаше да се среќаваме низ град).

И? Бројот беше 36, а другаркава доби 40 :tmi: . И целото беше со набрани топчиња од носење. Значи, носено, изнаносено! А, на страната пишуваше дека било ново, ниту еднаш облечено. :fubar:

Веќе ги даде парите и не сакаше да се расправа, ама и јас сум сведок на сликата фустанчето беше поинакво, поубаво, со едни податоци, а во живо беше скроз друго.

Умот за друг пат.

6. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
  7. DrenkaC

DrenkaC Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    105
    Се случува, не мора да значи дека не треба никогаш да купиш работи од странава. Има таму и некои кои навистина продаваат убави работи. Затоа и постои таму опција да го оцениш продавачот и можеш да напишеш дека немаш добро искуство со таа личност. И да, памет за друг пат, да не се даваат пари додека не провериш во живо дека ти се допаѓа производот.
    Јас има и купувано и продавано и сум задоволна.

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
  9. IiVvIii

IiVvIii Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    7
    Duso ovie vo struga istite gi imam jas bea 99 den a gi imase i vo kineskata gary tamu bea 300 i nesto pa nema smisla da gi prodava 500 den :^)

10. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81
    јас мислам дека овие што продаваат на моја гардероба треба пореални цени да даваат мислам има некој стварно што цените му се реални но има некој не знам немам ком...

11. IiVvIii

IiVvIii Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    7
    Pa za nosena obleka 600 den ke odam vo butik ke si kupam za tie pari i poubavo i novo. cenite im se mn visoki a oblekata katastrofa ima i dobri parcina obleka ama poveke e katastrofa

12. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    Иви знам бе :D само така ги поставив, некој ненормален за овие пупиња ќе даде 500 :)

На IiVvIii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    1.092
    Не би.. поготово што денес барем на попуст ако ништо друго се среќаваат брендирани парчиња по одлична цена

На IiVvIii му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Пишува дека е од Свети Николе!

гирл мислам дека другаркати мора да и напише коментар, мислам да ја оцени веќе таа кога се
    зафркнала, да не речам зае*ала
    не треба и другите девојки да ги снајде исто. јас да сум ем ќе и напишам коментар ем ќе и ги барам парите

15. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
    http://mojagarderoba.mk/items/torbi-i-c ... 996/tashna мислам веќе девојкиве претеруваат... ем носена ташна, ем фејк и уште 500 ден е продава ? :x :puke: Навистина на странава има убави работи, но попрво би купила од продавница него носена да купам и да е платам 500. Стварно некој сака милионер да стане на странава. :x :x

16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
  17. Saki15

Saki15 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    142
  18. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.463
    Допаѓања:
    48.389
    Значи стално коа ке отворам ова моја гардероба има по нешто што ке ме изнасмее до солзи .
    Ставаат работи од баба им времето па уште и опис не е облечено големо ми е или не знам што, жива смешка се .Ма да можев да приметам и дека има луге конкретно тие накит што продаваат што го купуваат од друго место на големо или од Авон видов ваљда тие што се зачленети па им дошол без пари да го земат па сеа тука го продаваат по некоја цена што можеш да го купиш и во продавница. Како и да е до сеа ништо не ми се свигало ,може нешто од накитот да ми фатил око али се немам осмелено да нарачам и да го купам :) :)
    http://mojagarderoba.mk/items/chevli/7131/novi-lilakovi-salonki

19. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Ми ја затворија мојата најблиска секонд-хенд продавница :( Само кога ќе помислам какви се работи можев да си купам од таму... А за што ми ја затворија?! -За продавница за бомбони :swear: Ма идете убијте сееее ;(

20. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Немам начекано некоја ваква продавничка, ама од Second Hand Shop евентуално би купила некои предмети, облека - не. Што знам... језиво ми е некако да носам туѓа облека, безразлика колку е перена. Освен тоа, колку што сум запознаена цените не се баш ниски како за носена гардероба, а во нашиве продавници денес може да се најде нова облека по не толку високи цени. Имаме и наши, македонски конфекции што прават убава облека која потоа се продава по смешни цени.
    Така што, не ми дошло до половна облека.