1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Половна облека (Second Hand Shop)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од OrdinaryGirl, 10 јануари 2011.

1. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
  2. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    На heart.stealer му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.039
    Допаѓања:
    1.092
    На AnaBe му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.801
    Допаѓања:
    80.654
    Ова мојагардероба сајтот треба да го преименуваат во
    МОЈОТПАД

На biggirlsdontcry, LittleFairy, Sara123 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Се согласувам. Јас разбирам некој да продава нешто што му го поклониле а не го ни облекол, или што не му е таман ама овде повекето работи се веке износени и тоа убаво износени.

Во врска со половна облека...Не, не би купила па не знам која марка нека е. Евтина е облеката за 600 денари фармерки ке си купам ама знам оти се нови и ке се отепам носејки ги, а половни шо ке ми се и беспари да се. Во странство купуваат ама таму скапа е облеката, овде за 1000 денари можеш да се облечеш комплет.

6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    незнам која е вознемиреноста за страната искрено,никој не му става нож на вратот на луѓето за да порачаат од таму.Јас имам ставено неколку ташни нови кои никогаш ги немам носено и се потполно нови, има девојки кои имаат бутици и ставаат нова облека за продавање исто така и ташни,е сега што има све и свашта има не велам не продаваат алишта износени и од пред 15години а и ставаат буквално секакви глупости ама има секакви луѓе,ос страната си имам порачано надоградба за коса дали ке се зафркнам или не ке видиме :?: облека не препорачувам никој да порачва посебно не носена,а за ташни можи зошто да не а и убав накит може да се најде...

7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.774
    Допаѓања:
    99.976
    Никогаш не сум влегла во некоја од таквите продавници во Скопје .На времето имаше една во мојот град,и влегов ,ама се разочарав.Облеката имаше некој чуден мирис и ретко можеше да се најде некое носиво парче.На тв имам гледано како изгледаат тие продавници на запад,ова го сфатив онака генерално што не значи дека сите така прават.Прво облеката која ја продаваат строго ја контролираат,дури и половната облека ја класираат по класи,па според тоа и цена .Првата класа во никој случај не смее да ја надминува половината од нивната вистинска вредност. :up: За разлика од кај нас што лупаат цени како да ги земаш од продавница со етикета |(

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    lunicka јас пишував за сајтот мојагардероба ако си запознаена а за продавници за половна облека незнам и не сум запознаена во мојот град незнам дали има такви продавници...

10. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    мене ми се допаѓаат детските работи,сите се добри сочувани и плус мислам дека цената им е прикладна :)

11. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.774
    Допаѓања:
    99.976
    Миме не реков ништо лошо само го изнесов своето мислење. :f:Па и тој сајт е еден вид продавница нели. А во Скопје знам дека има такви продавници,по другиве градови не знам.

12. wwwbella

wwwbella Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    8
    Што мислите за освежувачот и развлажнувачот на воздух како и за неговата цена?http://mojagarderoba.mk/items/dodatoci/7445/osvezhuvach-i-razvlazhnuvach

13. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Никогаш не сум купила ниту пак ќе купам .. Мразам да зимам облека од блиски , познати па камо ли од некој што не го знам .. Шуга ми е .. Еднаш моите влегоа во таа продавницата за second hand на Бит пазар а ја пак не ни сакав да влезам ..Го мразам мирисот кога ќе влезам во кинеска продавница па камоли како мириса таму .. :)

14. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Леле да сте ми живи и здрави , се изнасмеав со коментарите ваши и сликите што сте ги ставиле. :rofl: :rofl:
    А сликата што ја постави најубава, чизмичките леле умрев. :rofl: :rofl:
    Со овие да излезеш, како крава во диско. :rofl: :rofl: Па и уште уникат напишале. :rofl:
    http://www.femina.mk/out/?id=6362f27b75 ... 9%2Funikat

едит: уствари ливинг глам ги постирала бе. :D

На LittleFairy и aaleksaandraa им се допаѓа ова.
  15. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    ^ Се чудам бе и јас, од кај ги купиле тие уникатни парчиња, еве ко краварките на Најубава на пример? Зошто стварно се уникат, one and only :rofl:

Само дека не е гардероба и не ми е јасно што бара таму :?:

Некои луѓе едноставно мешаат поими зошто поентата е да ја продадеш облеката која не ја носиш, а не сето ѓубре од дома, а администраториве на странава или се слепи или па не се замараат со тоа што се постира. Какви се не глупости се имам изнагледано на странава, абе на човек едноставно да не му се верува колку "таленти" крие ова Македонијава.

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ivinakit

ivinakit Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    829
    Допаѓања:
    576
    администраторите ја направија страната и мислат завршиле, сигурно не ја ни отвораат да видат што и како се постира на неа.
    мене ми влезе во око оваа кутија и неможев да не искоментирам :@

http://mojagarderoba.mk/items/nakit/145 ... a-za-nakit

девојката ја продава за 500ден, а истата во најновиот каталог од авон е 129ден :x

На AnaBe му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.238
    Допаѓања:
    13.036
    јас на сајтов се смеев за еден пар штикли, штета што нема коментари под производите, да и кажев на таа дека штикличките што ги продаваше за 1200 (иако беа стварно сочувани и убави) јас си ги купив за 700 во Рамстор :D

18. elinela

elinela Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    20
    Мене повеќе ми личи како да настрадал некој далматинец,ама нека не се разочарува девојката,Круела сигурно ќе ги купи :rofl:

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.891
    Допаѓања:
    4.896
    Мислам дека имаше во мојот град ваква продавница.Ама мене ми е некако шубе да влезам таму,а камо ли да купам нешто. ;(

20. ELIOTT

ELIOTT Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ја би сакал да ги прашувам тие што се ежат од зборот умрени...Дали некој човек откако ке умре може да носи алишта...Во вакви продавници има алишта и детски и за млади и за возрасни...Зборот умрени не треба да ве ежи сите ке умираме еден ден никој не излегол жив од ова планета...
    Во овие продавници можеш да најдеш и богатство....да штедиш и да се облечеш убаво...Има маици Адидас Нике Пума и други брендови од 195 ден, само со ова маица ја штедев 1000ден...
    Треба да имаш време за да најдеш убави работи...
    Има такви продавници низ Скопје, во таа што има облека од Данска има најубави парчиња...една се наога Во 3 бесиер една наспроти мавровка кај автобуска станица на 2 спрат...но најголема е во Тетово ка супермаркетот Веро 2 спрат 1000м2 каде што има многу избор и можеш да си пазаруваш колку што ти душа сака а да не трошиш ништо...