Треба да си отвориш профил кој може и преку фб да си разгледаш и ако ти се допадне нешто да и пишеш на личноста која го продава. Мој совет или јас лично облека не би купувала од таму. Лично искуство немам ама сум слушнала доста неубави искуства. Не некои девојки им пражале скината, извалкана, неиспрана и никаква гардероба. На сликите сите пишуваат дека е ново но да било така тие немале да го продаваат туку пред се тие ќе го носеле. да речеме мало им било тоа парче облека тогаш зошто го купувале?Повеќето од облеката е износена и цените им се превисоки. За тие пари во град можеш да си најдеш поубави парчиња облека ем нова. На твое место не би купувала па ти си знаеш.
Читав во весник за продавницата за половна облека во тетово, дека ги купувале алиштата од Данска, дека ги носеле на хемиско чистење и дека имало доста избор на евтини брендирани парчиња. Има ли некој искуство одтаму, бидејќи оддамна се токмам да одам да си купам нешто.
дечки , знаете ли дали во некоја од second hand продавнициве откупуваат облека на кило? Бидејќи имам катаљарда облеки и ќе ми треба цела година да ги продавам на mojagarderoba. Фала ви
Во Штип има таква продавница, некои парчиња се на кило, некои си имаат цена, но сите модели се некои бабски, застарени, а на некои и се познава дека се носени. И никогаш не би купила нешто кое не знам кој го носел претходно.
Постојат неколку продавници во Скопје за таква облека , ама често ги менуваат локациите Знам дека во склопот на ТЦ Буњаковец има една. Сум била и видов дека има ептен ефтина гардероба, ама голем дел е де-моде.. Се продава на кило Тоа што е убаво и таму е скапичко Јас имам купено мантил од говедска кожа и до ден денес го носам.Вистинска кожа , не е имитација.
таа кај буњаковец ја затворија пред 2-3 месеци. и јас си имам прекрасни работи од таму купено суќна, маички, кошула, летни панталончиња и сите се ептне квалитетни, а изгледаат ретро. инаку да, на прв поглед изгледа како да е се срање у тие продавници, ама ако пробуричкаш едно 15тина минути гарант ќе си најдеш нешо убаво. Само сега ми ја затвроија таа кај буњаковец и ми треба информација за нови вакви продавници
Ќе ви го ставам тука мојот профил на мојагардероба, сите алишта се сто процентно сочувани. Повеќето од нив не ми се веќе точни, а сум во потреба од пари. Па, ако нешто ви фати око, повелете http://mojagarderoba.mk/milina-23374
Порано немаше шанса да влезам, и не ги оправдував. Ама гледам мои другарки многу начекуваат таму интересни парчиња. Потоа, некогаш има нешто таму што е поново, поквалитетно и далеку поефтино отколку во бутик. Јас сеуште мислам поубаво е да си купиш ново, ама по туѓите искуства гледам многу интересна гардероба знаат да си купат.
Vo Bunjakovec,vtori red. Dukjanot e na kjos,posleden vo redot.Se kacuvas po tri skali.. Neznam kako se vika. Ima uste eden takov dukjan tocno pozadi olimpiski bazen e..sum go videla ama nikogas ne sum vlegla.
Еве го и мојот профил на моја гардероба http://mojagarderoba.mk/tin4eto-5908 Производите се нови, не се носени никако, ми стојат во плакар веќе подолго време па затоа се решив да ги продадам.
Колку ефтини ствари има first hand не гледам причина на старо облека да се купи. Оние што ги гледам на мојагардероба што ги продаваат, па да ме отепаш не ги носам. Ептен демоде, некој чисти плакари па ај се надева дека ќе заработи нешто од тоа.