Последен пат бев Март/Април. Фармерки 1000-1800 беа, блузи околу 700-800 имаше летни. Имаа многу качено цени, немам одено одамна баш поради ова. Ретко некое парче е под 500ден
Ако ти е за дете, поарно купи ново од Синсеј. Ваму ем нема баш избор, ем не се добар квалитет стварите. Иначе, ако ти е за поевтино за возрасна личност поарно нешто од тезгите на самиот Бит Пазар. Или од друга продавница од втора рака.
@_save.secondhand на Инстаграм. Покрај облека има и доста информации и интересни содржини поврзани со брза\бавна мода. Ако некој веќе имал искуство - споделете.
Затоа е добро ЈАВНО да се објави профилот, без разлика на која платформа е. Нека искружи едно story, нека прочитаат луѓе, тие ќе споделат со други и така ќе му се стави крај на тој што лажел и ќе се намалат шансите друг да се зезне.
Zdravo imam preubavi parcinja obleka kade moze da gi prodadam osven moja garderoba ima li nekoja prodavnica sto otkupuva Ima li nekoja prodavnica vo skopje sto otkupuva obleka
Прашај во Копче која им е политиката на работа. Или понуди ги на профили на Инстаграм што продаваат second hand облека.
Откако ја видов сликава бев, имаат доста парчиња, јас најдов кожно сако за 300 ден. А прв пат слушам за крадена роба, што точно мислиш?
https://www.instagram.com/thrift___boutique12?igsh=aHlkc3N0N3k5Y240 Повелете и посетете ја мојата страна на инстаграм, можеби ќе ви се допадне нешто
I jas prodavam garderoba nova nenosena pogolemiot del se so etiketi Garderobata e kupena vo Germanija.