Половна облека (Second Hand Shop)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од OrdinaryGirl, 10 јануари 2011.

1. Onyx123

Onyx123 Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2022
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    12
    Дали има некоја страна на која се огласува половна обпека како Моја гардероба што беше?
    Пред да ја затворат страната, Имаше иницијатива од некои членки за отварање на нов таков сајт, дали знаете или имате некакво инфо?
    Ибаво би било да има некоја таква страна или апликација каде може да се огласува пна што не се носи.

На Liky му/ѝ се допаѓа ова.
  2. n0Limits

n0Limits Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2017
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    672
    Da, na instagram e skoro otvorena, stylebazar._ se vika profilot :)

На Onyx123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. lalo

lalo Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите. И јас продавам на Моја гардероба, штета што заврши проектот. Насекаде низ светот second hand shopping е сосема нормален начин на живот и има еден куп платформи за продажба и купување, а кај нас луѓето уште се чудат кога им кажувам од каде ми е облеката. Пробав јас на Style Bazar, но треба да се плаќа месечно за да се објавуваат, а може и ништо да не продадеш. Нечиј личен профил е. Ни треба нешто како ThredUp или Depop, сигурно ги знаете страниците ако сакате second hand. Имам уште непродадена облека, може да ми пишете ДМ ако некој е заинтересиран. Величината е 38/40 ( M/L) или стандард

4. MB993

MB993 Активен член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    130
    Nova mini suknja brend Only golemina M.
    Vnatre ima kratki pantaloni.
    Cena 400 denari. IMG_20250824_103551.jpg IMG_20250824_103638.jpg

5. LocoCroco

LocoCroco Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2025
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    249
    Мене не ми е јасно зошто ја затворија мојагардероба страницата? Можеби не им се исплаќаше? Дали креаторите на таа страна воошто правеа некакви пари или чисто добротворно беше за народот?

На Bananki023 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    678
    Катастрофа им беше однесувањето во последно време , на се замерува, морало кирилица ок ,морало доказ дека се кожни чевлите ,па морало цена не смее по договор ,буквално кога и да објавев нешто ми замеруваа на пораки ,престанав да се уклучувам и гледам на е-маил ми стигнуваа пораки дека артиклите ќе се бришат секоја недела ,што значи пак да ги сликаш пак да ги прикачуваш небаре нови оригинал производи продаваме таму, па зимаме милиони ,јас имам земено некои си 10.000ден и стварно ми пишуваа на почетокот имав убави скоро нови раб, ама тоа замарање од нивна страна ми стана одвратно ,тогаш приметив дека за да ти ги има почесто производите во нови објави плаќаш месечно 50 денари, изгледа заработувале нешто ама многу ситно ,како и да е ,штета да се затвори ваква страна освен ако е дадено многу пари да се отвори што не верувам баш, на сите ќе ни се најдеше да не фрламе стари алишта или мали/големи ,сега гледам дека ја избришале стварно ,штета ,порано подобро функционираше ,ама со новите админи ја за**аа странава .

На злоба, Ѕвездена, MB993 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Ѕвездена

Ѕвездена Активен член

Се зачлени на:
    4 јули 2025
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    183
    На Малечка Малинка, MB993 и LocoCroco им се допаѓа ова.