Еве после неколку месеци update: Го затворив профилот, воошто нема продажби на страницата. Повеќе има продавачи отколку купувачи, дали видов 2-3ца продавачи со по една продажба. Не гледам која е поентата со рекламиве, само сакаат да направаат нов аутлет за Моја Гардероба, место да смислат некој подобар концепт.
Продавам нови кожни Бугати сандали големина 38 за потесна нога. Мене ми се тесни за жал. Купени од Германија. Цена 1800 денари. Купени се дупло поскапи.
prodavam obleka S/M moze da me najdete i na Vinstreet ili instagram wearagain83 bluzi farmerki nakit fustani cevli ceni pocnuvajki od 100den pa nagore imam nad 100 raboti gi prodavam bidejki ke se selam koj e zainteresiran neka pise za poveke kupeni raboti sleduva popust
Продавам неносени кафеави чизми и црни салонки. Чизмите се бр.40 но одговараат на 39, салонките се 39.
Убаво што повторно ја отворија, ама не е како старата страна. И фали уште средување, јас сакам да функционира. Секаде по светот има вакви страни, рњднп е и кај нас да има нешто вакво.
https://garderober.mk функционален, за сега бесплатен со многу добар дизајн и интегрирани пораки и од најавени и ненајавени членови
Последниве неколку недели ми искачаат вака по Инста трифт продавнички низ МК (не сум мислела дека има толку кај нас, пријатно ме изненади) и уживам да ги листам, иако не сум се осудила уште да купам нешто. Имам купено само во живо од продавнички, топ си ги носам. Туку, не можам да не ги приметам цените. Трифт по правило треба да е нешто што не го носиш/користиш, па го даваш пошто-зашто, што се вика, да не ти стои дома. По странство се продаваат за по 3-5-10 евра некогаш и дизајнерски парчиња. Гледам овде некои ја бараат скоро истата цена по која го купиле нештото, а и некако сите магично се „еднаш-два пати носени“. Има многу убави работи, ама да кажеме, Зара не е никаков јак бренд, па да давам 1000+ ден. за нешто носено. Излупена Мона ташна 5000, фејк Мајкл Корс за сто евра… не се прифаќа баш сѐ. И оние „прифаќаме донации, не откупуваме“… важи друшке.
i jas imam insta profil wearagain83 i jas prodavam obleka do 600den so moznost za dogovor no i toa e mnogu