Ама мислам се плаќа и многу малце регистрирани со тоа што ретко дека некој ќе ти пише ,не требаше да ја затворат моја гардероба
Не сум баш љубител на половна облека затоа што реално нема поента да се купи нешто од она кое може да се сретне кај нас. Имаме баш ок продавници низ моловите каде за коректна цена ќе купам нешто ново. Сосема поинаква е приказната со секнд хенд продавници низ странство каде може да се најде парче од Шанел или ЛВ за многу ниска цена. Чисто од љубопитност влегов во она Tекстил Хаус и искрено се изненадив непријатно. Најголемиот дел беше од Зара, Бершка, Манго, Хм. Се сретнуваат и спортски парчиња од Адидас, Најк, Пума како и сосема во мал број поскапи брендови како Левис, Calvin Klain и сличен ранг. Проблем се цените. Не велам дека немаше убави работи, баш напротив. Ама за цени од 1800, 2500 па и повеќе?!? Као демек нова колекција и незнам што. Жити новата колекција на работи од Зара од пред 5 години. Демек после тоа давале попуст и ги снижувале и по 100 денари. Само што јасно е дека кога ќе бидат 100 денари ќе останат само оние парчиња кои се за фрлање. Ми е зборов, за тие пари ново ќе си купам. Не давам 2000 во Текстил Хаус.
Besplatna e, ne se plakja nisto. Najblisku e do Moja garderoba. Ima inppulqrni artikli i daleku podobra preglednost od Mojata garderoba Ne, ne se plakja
Не сум љубител на ваква облека, не дека се луксузирам или не знам што, по скромни цени најчесто си купувам па и сега како често има попусти. Не сум љубител и колекционер ниту на марки така да за скромни цени може човек да се облече. Инаку добро е ова што го има и кај нас, во странство е многу позастапено. Пред некој ден читам во една група мајка продава алиштенца од детето за симболична цена. Беа повеќе алишта за една цена. Коментарите повеќето беа Бог да чува. Па зошто не ги подарила, па како тоа ќе ги продава, на некој ќе помогнела. А жената 100 пати кажа дека нема финнасии така да ги дава дека со тие пари и таа на старо ќе земе поголема облека. За некои работи сме толку назадни, тоа е страшно. А се кладам дека овие што вакви совети делат немаат една шајка некому безпари дадено ама македончето е себично до коска.
Девојки, почнав да продавам гардероба на една инста страна, страната е на една девојка која нуди можност за продажба и сосема е океј и коректна, цело време ги објавува артиклите додека не ви се продадат, па можете да пробате и преку нејзи, со ништо не де замарате таа само ви испраќа инфо каде да го испратите парчето, а иако сакате да купите нешто има доста парчиња по супер прифатливи цени @_secondstorywomen_
Немам одено во Текстил Хаус,во право сте цените кај нас се секогаш од реалните цени,ги следам оние видеа од пазарите за половна облека во Англија и во Србија цени ниски можеш да си најдеш разновидни парчиња, во Србија многу ми се допадна пазарите на половна гардероба, затоа што се наоѓаат парчиња гардероба маде Југославија, многу квалитетни цени ниски,одам на страницава пазар.мк и ги следам цените изгор ,високи, понекогаш повисоки и од вистината цена, за тоа ние не купуваме половна гардероба не ни одговара цената за таа цена си купуваме нова.
Девојчиња, решив конечно да направам нешто со гардеробата што ми стои неискористена. Ќе ставам дел од неа во пакети со пристапни цени — одбрани парчиња што некогаш сум ги купила со мерак за себе. Некои никогаш не се облечени, некои се носени, но сите се зачувани и без оштетувања. Некако ми е жал убава облека да стои во плакар или едноставно да се фрли само затоа што јас веќе не ја носам. Ако веќе не ми служи мене, сакам да си најде нова сопственичка на која ќе ѝ се израдува. А особено би ми било мило ако стигне до некоја студентка или средношколка — период кога често си најмлада, најубава, а парите обично се најтенки. Па ако сакате да си најдете некое фенсишменси парче за малку пари, оставам линк тука: https://garderober.mk/the-private-wardrobe/ Ќе ги објавувам постепено, во пакети.
Prodavam kaput golemina 38. Nosen nekolku pati sega mi e veke mal. Edinstvena mana postavata e odparana na 2 mesta no nadvoresno nema nikakva mana. Dolg do pod kolena. Cena 500 denari.