Јас многу немирно спијам,а дури да заспијам ми треба многу време.И никако неможам да спијам на единачен кревет,значи,секогаш морам на поголем.Или,кога и да пробам да спијам со некој,сабајлето ќе се разбудам сама,зошто ми се случува да ја ставан ногата на него .А,и многу често ми се случува да се разбудам со падната перница,јорган..
ко полжав свиткана на десна...т.е кон ѕид морам да бидам вртена и рацете под стомак..многу чудна положба за спиење имам...
Во зима како легнувам така станувам и креветот постојано ми е наместен ама во лето претам се праам. Инаку спијам на стомак и на страна. И заштитен знак ми е да спијам со едната нога свиткана а едната исправена
Кога гледам телевизија ми се приспива и се вртам на стомак,и така заспивам. Ама телевизирот си баботи и мајка ми на сред ноќ го гаси,ретко кога го гасам пред да заспијам.
На стомак, едната нога дигната на страната на која ми е главата, ако ја завртам главата, мењам и догата И рацете под перница
Скоро секогаш легнувам на левата страна и после неколку минути се вртам на десно и заспивам,понекогаш си легнувам и на стомак,а на грб неможам да заспијам никако...ете така јас спијам
Спијам на стомак со рацете под перница, некогаш странично (немам определена страна, од моментот зависи), а на грб заспивам само ако сум мртва уморна.