Заспивам на стомак или свртена на страна, но во текот на ноќта многу се мрдам, клоцам... Тешко тој што спие до мене.
спијам на страна или на стомак. и сум ЕКСТРЕМНО немирна. сите што спиеле до мене, сабајлето станале со крв од нос (да,даа озбилно ).
На грб со сите четри во вис. Најчесто знам дека на грб спијам со нозете и рацете на трана расчепатени колку што можам повеќе и потоа се менувам собрана ко полжав(на страна) со едната рака под перница и станува легната на стомак со сите четири пак во вис(со раштракани нозе и раце). Могу положби менувам
јас како легнам така станам и секогаш различно освен ако не е жешко и да се вртам од дена на друга страна
Спијам во пложба фетус -секогаш отакако знам за себе ........ ма нечини така бре ама што да правам така ми е најубаво
Да де, и јас фетус. Али почесто спијам вака: на стомак, со левата рака под ладна перница, десната нога свиткана накај мене, како да планинарам. На стомак спијам најубаво.
Mислам дека у сексот толку положби не мењавам како при спиење најубава ми е на страна, една перница на глаа и една перница меѓу нозе шта чеш, битно да е нешто меѓу нозe деновиве откриена спијам, воа жешко не се трпи
Поради мешево немам многу избор , освен на страна А од секогаш си спиев на стомак ама тоа е Сега е се потешко да најдам удобна положба а и се поЧесто се будам и не спијам иЧ убаво ама тоа ке е
На стомак, главата свртена или лево или десно едната рака спуштена во линија со телото а другата потпрена до лицето. Како легнувам, така станувам. Ептен мирен спијач сум.