Ma како ке ми дојде така спијам. Многу често ми се дешава во лето да спијам како 8-цава од сликата што ја ставила Еленнаа а некад и поинаку
Јас спијам на стомак и многу извртени на секои 5 минути се вртам нозете мрдам и постелнината доле јорганот свртен некогаш и паднат на земја ништо не слушам дали некој прошол дали ме покрил надвор да ли лаело куче или мачка ништо многу немирно спијам
на стомак,еве вака како на 2 слика само што едната рака ми е под перница а другата под стомак и ногата ми е по горе крената
Јас спијам на стомак, поинаку неможам да заспијам, се трудам секогаш да сум покриена, сакам тврда перница и не многу висока, и да мора да има уште една перница до мене иако не ја користам. Како на втората слика
мислам правилно за да не се криви треба на стомак/грб јас заспивам на стомак се подам на грб од другата страна на креветот.Многу немирно спијам така да како и да заспијам нема шанси така да се разбудам и мислам дека така ми се криви кичмата ама не сум моќна ништо да направам
Лева рака под глава, обавезно свртена налево инаку не заспивам, десна рака меѓу нозе над колена, ститкана како клопче и нозете свиткани
како легнувам, така станувам, може би затоа ситешто спиеле со мене ме фалат имам приметено дека кога е есен и зима спијам цвртена на левата страна, а летото спијам на стомак и почесто на грб