Јас само што го направив тестот имав сон кај што раѓам машко дете така да бев уверена дека е машко. Веќе 2 прегледи и во 16та и во 20та недела ни потврдуваат женско, дури и јас изненадена комплетно после првиот преглед. Сепак нека е здраво и живо. Другото небитно.
Девојки дали ви го имат потврдено полот во 12 недела со сигурност? На мене докторот ми рече дека убаво се гледа и е сигурен дека е машко. Сега ќе чекам следен преглед
Јас бев во 12 на скрининг а пред тоа го добив резултатот од Нифти една недела пред скинингот и веке го знаев полот ама на ехо се виде убаво дека е машко уште тогаш
Благодарам, изгледа за машките полесно се гледа да се здрави и живи сите. И јас планирам да го правам Нифти тестот. Поздрав
Вчера на скрининг докторот само што го стави стапчето од ехо рече абе ова женско е а, и јас се изнасмеав викам да.Веќе знаев затоа што правев Нифти.Така да,да,зависи до доктор ама дефинитивно се распознава во 12
Аа па тие сличаеви што на втор скрининг им кажуваат различен пол, од првиот скрининг.. бебево на прв скрининг кај нас се криеше, ме притискаше др. За да скокне, не сакаше никако и затоа даде само предпоставка амаа не ми оди паметот на машко, можда ми влиае ќерка ми оти она само дада вика не знам ама сите се спремаме за уште едно женско.
Ќе ве молам за мислење Во 11 та недела Ливринова(гак)ми рече личи на женско. Во 12 та недела Димчев (систина) ми рече личи на момче ама мн е рано уште. Во 16 та недела-денес Ливринова вика Женско е. Јас сум во хаос. Што мислите?
Почекај уште малце. На другарка исто вака и викаа , до степен сестра и на сите по улица идеше и кажуваше ќе има внук, ама после со сигурност потврдија пуфла која сега има 3 години.
Димчев обично кажува пол со 95% точност, но секогаш има и 5% грешка На снаа ми и викаа машко до 6ти па тек во 7ми потврдија дека е женско. Како и да е, најважно е да е живо и здраво, сега знам дека секогаш се има некоја желба, ама што дал Господ, тоа
Бремена сум со второ и имам чувство дека е женско уште кога дознав дека сум бремена.Првото ми е машко и за него имав чувство ама со второво прејако чувство..и сопругот истото го мисли. 13 недели сум и ми иде на докторката да и кажам да не ми го кажува полот,па шо знам..