Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Полот на бебето - да го знаеме или не?

Дискусија во 'Бременост' започната од Svetle, 22 ноември 2009.

1. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    584
    Мене докторката ми рече дека може и да е папочната врвка како сенка во тој дел :inlove: смешно беше и кај нас ама девојченце одвај чекам да си ја гушнам за 5-6 месеци

На LeNora, Ladyme и LanaDelR им се допаѓа ова.
  2. LanaDelR

LanaDelR Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    1.981
    Со првото сопругот сакаше син а јас девојче.Уште во почетокот си викаше сам машко е знам,ама ни кажаа дека е девојче и јас така како тебе си викав е сега нема ли да го сака.Еве веќе 8 години и нешто е госпоѓата прва дама на тато,се што не направил маж за жена ќе направи за ќерка хахах.
    Сега за второто јас викам ајде нека биде синче,он вика не јас си сакам уште една ќерка неќам машко.Иди па разбери хаха

На Anaroz1, Skyler81, Feniksgirl и 3 други им се допаѓа ова.
  3. LeNora

LeNora Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2024
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    343
    Хахаха ми иди пред очи она една слика -Мене нема жена да ме команда, а после ја остава ќерка му, е се да му прави :D
    Јас сум сигурна уште сега дека ќе биде татина ќерка, ама мислам дека сите мажи за прво дете сакаат машко. Мене ме пукнаа хормоните не можеше да ме смири, дека ќе ја сака, дека не му е битно шо е. Сега ми е смешно колку плачев во тој момент. Битно да се живи и здрави само. Одвај чекаме да се роди да си ја гушкаме

На LanaDelR му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    595
    Таткоми многу сакал женско, дека мн браќа сите машки деца и сестрами кога се родила пресреќен и мајками трудна пак вика идам не се сигурни за пол тогаш вика два пати се идеше и пред пораѓај и кога ја оставил во чаир заминал мама вика за пола сат се породив и тогаш немало како преку некоја сестра вујкоми ја знаел дознал дека ќерка и таткоми само што дошол дома звонел тел имаш втора ќерка врати се во чаир. Викале докторите не сме виделе маж толку за втора ќерка да се радува. Јас не го памтам сум била мн мала 3год кога починал. Ама ете оваа тема така ме погаѓа некако, сопругот мој мн се радуваше кога дозна дека е женско бебево ❤️

На lala15, LanaDelR и Baby warrior им се допаѓа ова.
  5. Feniksgirl

Feniksgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.372
    Допаѓања:
    7.498
    И маж ми сакаше машко, желба имаше, јас сакав девојче. И дознавме дека е девојче се прерадува секако, па цела бременост песна и имаше одбрано нејзина била, 40 пати ми се јави од мекици кога ја свиреа песната и плаче:rofl: пејачката му викаше остај ја жената тазе породена е:rofl: и еве го сега ќере па ќере, заљубен е во нејзе.
    Татина ќерка со причина рекле, татко ми е починат ама друга димензија на љубов е татко и ќерка врската, јас преповрзана бев со татко ми и на 30 години си лежев со главата во скут кај него и си гледавме филмови. :sun:

На Izzy_0504, LanaDelR, Hygge-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  6. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.038
    Допаѓања:
    5.641
    Mene vo 12 nedela mi kazaa pol ama uste se ne sigurni.U meguvreme svekrvata napravi 300 filmoci deka e zensko, sekoj moj simptom go povrzuva i samo vika devojce e, a uste ne se znae sto e.

7. Konstrakta

Konstrakta Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    2.192
    Допаѓања:
    3.053
    Хахаха остај ја нека се радува жената.
    Кај мене сите сакаа девојче, маж ми многу сакаше прво дете син,му се исполни желбата ама викаше второто многу сакам да е ќерка, ем поголем брат да ја чува ем да измешаме. Ама коа само машки деца праи, кој му е крив. Ќе видиме трета мајка што ќе биде :D

На Izzy_0504 и SanelaS им се допаѓа ова.
  8. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.494
    Допаѓања:
    17.013
    Мене до ден пред пораѓај свеки и кумата нејзина, ме убедуваа дека е машко. Стомакот ми бил како за машко (facepalm)

На Baby warrior и SanelaS им се допаѓа ова.
  9. Ladyme

Ladyme Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    595
    Хахаха ме насмеа да си жива и здрава