Мене мажот ми ми спомна пред малку дури разгледувавме што сме купиле за бебето. Вели ами ако е женско Се надевам не е И родниниве мои често знаат да ми речат не купувај се на плаво знаеш што му се случи на братучед ти.
Мене баш убаво ми покажа какви се половите органи сега и каде ќе биде дундето, а какво би било ако е куре Бидејќи секако личат на куре ако не ти објасни Кажа да земеме со резерва дека сепак рано, ама не се опираше да каже, а и убаво објасни
Зошто заостаната, Бог да чува будали луѓе, како ти е ќеиф така прави си. За првите две сакавме со мм да го знаеме полот, за третото не сакавме да го знаеме полот и двајцата бевме убедени 100% дека повторно ќе биде машко и сакавме да си сонуваме со отворени очи за ќеркичка. Чувството кога видовме дека е ќеркичка а тек на свекрва ми, после 4 сина и 10 внуци, кога виде дека е женско
ете на сите различно..тогаш ми викаше тоа е најмалку битно , другово се да е добро за полот има време, ама нема врска јас си знаев дека е машко и без он да каже гушки до тебе и дундето
Не би можела да издржам до крај и да ми биде изненадување.. со првото, гинекологов сам си кажа, ми вика ова 80% е женско, па кога ми го кажа и терминот за порагање на мој роденден, на среќата и немаше крај, мм само рече, чекај де 20% се во прашање, може и машко да е За второто, си сакав од сам старт женско да е, две сестри ми е некако многу убаво,така да си типував за ќерка, иако ми беше важно нели -живо здраво пошто веќе си имав ќере, така и искочи,женско
Ve citam I see poveke imam zelba da znamm sto nosam hihi veke sum 16 nedela I neznam zosto ne mi kazuvaat maticnata veli rano e ... Kako be rano vo 8 mesec li ke mi kaze ama narednata nedela imam pregled IMA da kaze ili ne iskacam od ordinacija hihi
Не е рано. Мене ми кажаа во 16+2 И јас прашав уште во 12 недела ми рекоја рано е. И после на скринингот само ми потврдија дека е машко. Дека прво бебе ми е и не би издржала да не знам какво е.
I mene mi e prva I zatoa se poveke imam zelba da znam.. Sepak ke se strpam do narednata nedela.. Na kraj pa kakvi se takvi da se zivi I zdravi...
Јас сум 15+2, имам закажана контрола на 16+4 и искрено се надевам дека ќе можат да го видат полот не можам да дочекам да дознаам
Незнам како се прават тие утки (особено веќе во подоцна бременост).. ама имам сликичка од синчето од позади газе и убаво се гледаат тестиси и куре а од девојченцево иста сликичка и нема ништо меѓу... мене денес уште еден доктор (3ти), потврди дека е женско..
Mene dr mi go kaza polot vo 17 nedela. Masko bese. Prvoto mi bese devojce. Da ne znaete kolku cini 4de ultrazvukot vo Sante plus ili Remedika?
mene razlicni doktori, razlicno mi kazuvaat .... 90% zensko vo 11 nedela, 99% masko vo 12, pa pak masko vo 14 i sega ke vidime