17+2 Докторката рече син ќе имаш потоа смена мислење можеби е папочната врвца ќе видиме за две недели на скрининг дали е син или ќерка. Иако имам една ќерка многу би сакала и ова да биде женско девојки навивајте да е папочна врвца а не куре
Можеби ќе ти се исполни желбата, а и во 17 недела би требало убаво да се гледа веќе полот! Нели најважно да се живи и здрави, ама некако повеќето си имаме желба за полот. И јас имам ќерка и бремена сум 20 недела пак со ќерка! Бев пресреќна кога ми кажаа дека ќе имам уште едно девојче. Утре одам на преглед, се надевам ќе потврдат дека навистина е женско!
I jas ne bi izdrzala da znam so e prvo mi e I sakam da znam denes bev na kontola mi pravese skrining test se e vo red ama ne mi kaza za polot rano bilo I sega neznam kogaa ke mi kazi, dzabe mi veli ako ti kazam sega ne e ni 50 % sigurno mozime samo da si pretpostavivame :/ I ne mi kaza neznam koga bi mozelo da se vidi ? pisete mi
Мене на првиот скрининг ми кажаа дека едното бебе е женско, а дури кај 19-20 недела ми го кажаа полот на другото, и како што кажа кукла по тестисите се гледа дали е машко.
Најточно 16та, тогаш ретко да се згреши.. порано може и да згрешат како кај мене.. во 12та 80% машко, а испадна девојче
И кај мене исто 18 недела точно 100% ми рече женско е Ама некако чудно чувство имам сега кога знам дека е женско убо пријатно ( иако сакав машко) Со душа чекам да ја видам во розево фустанче <3
Чим едно машко имам, сега едно девојче здравје... сакам три дечиња, па за третото може да не го дознаеме полот до крај, да оставиме да биде изненадување зашто и онака ке имам облека и за машко и за женско, па да не се трча да се купува без мене
И првото ми е девојче и второво ќе биде исто сакав машко, искрено си кажувам, многу сакам шарени деца ама ете, нека е жива и здрава си ја сакаме најмногу на свет А за опрема, има да си поминеме ептен егејски хихи имам се од дада и и од братучетка и.
pa normalno opremata i oblekata nese za edna upotreba,i jas cuvam nesto ke se najde ako Bog dade drugo dete inaku znam deka posle 3tiot mesec vejke moze da se vidi polot,jas posle 3tiot doznav deka e masko
Sakav da go doznaam sto pobrgu, mectaev za kerka a maz mi za sin. Ispadna deka e kerkicka. I uste dve sakam da imam I pak sakam kerki da se ama ajde da mu se ispolni zelbata na maz mi moze ednoto I masko da e, ama ne e zadolzitelno zivi I zdravi da se samo kakvi I da se