ovaa kombinacija mnogu mi se dopagja a zatoa sto i jas sum polumaturantka ova planiram da go nosam ako go najdam
Ми се допаѓа комбинацијава само не со патики туку со нешто поелегантно. П.С не ја гледајте во фаца Зборувам за облеката
Ми се допаѓа првата комбинација и втората исто,меѓутоа јас лично со првта би одбрала пониски потпетици и чанта која ќе биде во иста боја бидејќи бојата чантава и не ми се вклопува во случајов
јас за мојата полуматура купив фустанче кое од тогаш не ми е облечено..значи згрешив со изборот и криво ми е.. најдобро е да одберете нешто кое ќе си го износите цеееело лето па и другото потоа памучно или ленено фустанче, некое слатко сукњиче со блузичка, па можи дури и пантолони знам имаше девојчиња кои стварно ми се допаднаа а беа сосема обично облечени. за на нозе батали високи потпетици па ти треба таму да се изнаиграш а не да те болат нозете уште не почнати мене навистина јако ми изгледа комбинацијата од некое фустанче со стартки во некоја џиш боја(црвена,циклама). изборот е ваш - заблескајте со тоа што сте а денови за маскенбал има и понатаму
ДОгодина и јас сум полуматурантка и фустанчето си го замислувам во некоја светла боја,ке има тенки прерамки и ке биде ко засечено под градите и нема да биде нешто долго но не и многу кратко онака средно и доле мислам да носам стартки конверз или балетанки но ниски.косата ќе ми биде наједноставна или ќе ми биде виткана со преса или со фигаро ќе биде како тоа на крај но не црно некоја посветла боја и со прерамкии
Подобро да си купиш нешто што ќе можеш да си го носиш и понатаму а не само за во шкаф хаха. Јас носев нешто слично на ова плафкото. А и ден денес си го носам и воопшто не се каам. Исто тоа белкото ми се фати за око многу е убафко Само немој да се треснуваш од земја божем е којзнае што и да се направиш како лампионче со три кила шминка хахах Со среќа и кажи што одлучи
Само нека е едноставно , и да можеш да го носиш после. Јас направив таква грешка па сега за матура размислувам многу поинаку . Разгледај ги убаво страниве има се и сешто сигурно ќе си најдеш нешто интересно www.asos.com www.lipsy.com www.misselfridge.com Ти посакувам најубав помин ...))
Ја направивте полуматурата ко да е којзнае што. Нема потреба од хаљини и секси фустанчиња и што ти знам... Пример вака нешто: или вака: Битно е да не се претерува. Ако претходно си се носела како метална на пример, ан ап.матура се носиш ко крајна фенсерка со шљокици и сл. нормално дека ќе изгледаш извештачено.
Mmm kako se ubavi ovie dve fustancinja a i sto e najvazno mozat i posle polumatura da se nosat nema samo da sobiraat prasina u sefonjer