Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Полуматура

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Tammie, 11 февруари 2010.

1. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    И мене синоќа ми беше полуматура. :)
    Абе сум се изнаиграла, се сликав таму со кој стигнам, на крај се изгушкавме сите и така. Многу беше убава атмосферата, сите беа весели и разиграни.
    Јас само за јадење седнав, инаку цело време на нозе бев и играв. Игравме кој со кој стигне, иако имаше некои така што беа екстремно опуштени и најзабележителни на прославата. Дури бев во друштво на некои со кои не се мирисам многу, ама ете си се смешкавме. :tmi:
    Таква музика како што пуштаа јас не слушам, ама не беше тоа причина да седам и да дремам. Имаше шабанско, екс-ју, рап ( |( ), нешто летни хитови и малку македонски песни. Се` на се`, беше преубаво и за мене беше една од најубавите, ако не и најубавата вечер во мојот живот. :rock:

И да не се фалам, ама мислам дека бев една од најубаво облечените полуматурантки. (нарцис :) ) :$

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Мене претерано грозен дел ми беа босите нозе кои шлапкаа по подот цела вечер. Земи си балетанки, не сакам да ми мириса на нозе со часови. |( Грозно. :puke:
    И рабови од хулахопка на сандали. Уууу. :puke:
    Кај нас во генерација имаше пар недолични испади, но во глобала бевме ок. :)

На Ragazzina, Avril.09, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Леле ќути, па кај таму шлапаа голи стапала (со рабови од хулахопки) па дури дојдоа и вчера во школо за тапаните, пак со штикли. И пак боси! Бљааак! :puke: :puke: :puke: Ај во дискотеката беше рамен под, ама пред школо боси! Кога ќе им влезе нешто во нога, па ќе ги видам тогаш. :!:

4. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Ја бев у балетанки, панталони и маичка од сисли, нишо не шиев ни праев. Имаше штикли, корсети, светки, сарми итн, мора да има едноставно. :D Не глумев пијана у школски, отидов да спијам, и сабајлето се нацртав у школо у патики. Мнозинството беа со растечена маскара ала панда шминка, растурени коси и искинати чорапи/боси. Не мислев дека така треба да ми изгледа полуматурската, ете не бев у шемата шо преспа у школски двор, ама си поминав преубаво и се изнаиграв. Се истурив од плачење, неизбежно. :$

5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Јас морав да шијам панталони зошто ако ми се свиѓа бојата, немаше број. А ако имаше број не ми се свиѓаше или бојата или моделот. Како и да е помина. :)
    После дискотеката си отидов дома, бев на ниска плута, и пак ме болеа нозете, дека нон-стоп играв. А утредента си отидов со фармерки, маичка и тапани во школо (стандард како секој обичен ден кога одев во школо). И па играв оро, малце немав поим, некое др. 3 чекори назад.. Нема врска, битно убаво си поминав. :)

6. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Од вчера запамтив само ПОТ ПОТ и ПОТ !
    Во сеќавање ќе ми останат и рабовите на црните хулахопки и се разбира смрдливите им боси нозе.
    СИТЕ беа во штикли. Само едно девојче беше во сандали, а јас со моите на плута.
    Си се изнаиграв, зошто пред се ми беше удобно.
    Па мајка му стара, ако незнаеш да носиш штикли, не ни облекувај.!

И така, Рузмарин ечеше, оро се водеше, јас немав што да направам против тоа.
    Па само кога дигнаа тоа рацете на Милионерче :puke: , леле па тоа мишките која арома испуштаа!
    Ете мене тоа ќе ме подсеќа на полуматурата. Не сум се нервирала за ситници, не сум се правела теткица (фала богу бев исклучок од многуте) и си поминав убаво.

Слика во критиките кога ќе ги префрлам во компјутер. ;)

Ама мишките човече... :puke: :doh:

7. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    ова ВРВ :puke:
    Јас уште спијам, ме раздени кога си дојдов.
    Во кратки црти:
    Цела година зборувавме, се глупиравме и занесувавме, за само 3 саати.

Да бев музиката ниедно оро немаше да пуштам. Официално ги замразив народна музика од толкава количина :doh:
    Не си се свиѓам на сликите, си ја мразам самокритичноста.
    Ми се свиѓа како поминав. :wasntme:

Кај нас немаше сатени, светки, шнолкици. Сите беа во штикли, ама кој од кој поубави.
    Се потрудила генерацијава моја :clap:

8. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Wish me luck today..Ах сега се спремам , не сум баш сигурна за добар помин али како и да е ќе помине , и со две другарки сум поминувала преубаво , па не со еден тон деца :)

9. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Јас супер си поминав сите бевме таман без многу шминка не бевме ко теткици носевме до 10 цм штикли сме се изнаиграле.. мераци! :rofl:

10. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Ти гарантирам дека супер ќе си поминеш. ;)
    Чим јас што сум пре пре пре срамежлива за прв пат цело време играв.. ;)

11. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Супер ќе си поминеш, ич да не се секираш. Јас бев едно срамежливо и повлечено девојче, но така се забавував и се опуштив на полуматурската што класната се чудела (така и рекла на мјка ми :P ). И кога ме виде мама на цд-то не и се веруваше дека толку сум играла.
    Ајде убав помин и чекаме впечатоци!

12. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Леле па не знам што очекувате вие од полуматурската вечер? :o
    Да дојдат сите по тренерки или можеби пижами и да денсаат на техно или да дигаат раце на рок музика.Епа сте отишле во кафеана и таму се пушта народна музика и турбо фолк.. нема Дејвид Гета or Бон Џови.

Иначе и јас да се пофалам дека вечер ми е полуматура и ке носам фустанче тексас, :!: штикли полна пета(висока) и косата ке ми биде во внатрешна плетенка. Ајде сега пукајте ме мене што ке бидам на висока потпетица |( .

А да и ви честитам со задоцнување(или не) на сите полуматурантки, честито полуматура.

На crnobelisvet, Ragazzina и angel4e121 им се допаѓа ова.
  13. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Прекрасно беше на полуматурата. Кај нас прво почнаа со неколку ора, па малку повесело, јадевме па забавно имаше, потоа градоначалникот ни испратил DJ (на еден час само) :) и потоа пак некоја по забавна песна и на крајот со чачак :rofl: Цела вечер играв што ретко се случува :D Сите се беа потрудиле да изгледаат убаво ни имаше и те како големи утки. Некој спомна само турбо фолк немало Бон Џови еее кај нас имаше и Бон Џови 8)

Заборавив фала, честито и на другите полуматуранти !

На cindy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    Накратко фала за честитките , и јас ви честитам на сите :) Инаку innablood не очекував Бон Џови , се надевав на нешто екс ју.. демек као подобра музика, врска немав на никоја од песните ниту како се игра ниту текстот како е , али невермајнд поиграв што поиграв , воглавно добро беше ..но секогаш може подобро , нели ? :lol: инаку мислам дека ќе ја памтам по фаците на класниот и му бевме прв клас , и млад е има 27 години , и не игра многу , ама му ја порачавме Доста време ерген одев .. лелеее :lol: :lol: како сум се смеела на фацата кога го викнав да игра на песнава :) :lol: како и да е помина и важно јас си купив конверс :lol: ии од септември се фрламе на учење :lol:

15. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    288
    Прекраснооо си поминаав!Кај нас во генерација немаше ниту едно девојче со штикли само две три имаа со мала плута другите сите си носевме или сандалки или балетанки.Се изнаигравме,се изнапеавме абе мерации.Дефинитивно најубава вечер :D :D

16. antica20

antica20 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    28
    Еј луѓееееееееее чујте и почујте завршив осмо оделение, што преку врски што со плачење
    ама вакво достигнување нема баш секој ех знаете вие што значи да завршиш основно образование во 2011 година ?
    многу значи па сега бре свадба ке правам не матура :D
    Дај не зафркавајте ви се мољам глупаво е и да се помисли а не пак да се фрлаат толкави пари на глупосати поготово за една никаква да не речам помочана полу матура
    која што во денешно време според образованието не те прави ни писмен по одредени стандарди не пак писмен. :)

17. TeddyS

TeddyS Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    121
    [​IMG] малцее малечка сликата , али мислам дека се гледа.. епа ајде чекам критики :)

На La.Reina.Del.Sur, danniela5, AIT и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. ivimis

ivimis Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    523
    Срцкии само што си дојдов :D Ллеле многу убаво си поминааме :lol: Играње, мешање хахаа ... Сите девојчиња од нашето школо беа во штикли само некои беа во ниско :) Многу беше интересно и жал ми е што се разделивме ;( Ама ајде ... битно помина и полуматурската :P

19. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Прва вечер - најубо, најјако, незаборавно ... се нај-нај! Играње, скокање, пеење и што уште не. Најубавата вечер во мојот живот, дефинитивно :inlove:
    Пола девојчиња беа на штикли/плута, а другите на балетанки и сандалчиња. Немаше некои огромни кршови, добри бевме. :lol:
    Втора вечер - само што стигнав, тапа, тапа, тапа и тапа! Сменавме 4 кафичи, некое време седевме пред киното и јас си дојдов дома. Другите продолжија на училиште. :tmi:
    Трета вечер - со нетрпение ја чекамм!!!

20. sexy-25

sexy-25 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Сега никој не носи вакви .. овие според мене не се за на полуматура...