Сигурно ќе имам некое едноставно фустанче, кое ќе можам да си го носам и после полуматурата. Штикли пари да ми даваат не облекувам . Не знам од кај им текна да облекуваат штикли за полуматура . И да, премногу се оптеретуваат со полуматурата..како aпсолвенска да е :roll:
The awkward moment when... отвараш тема "полуматура" за да најдеш предлог за фустан за апсолвентска Облечете се наједноставно што можете. Подобро a night to remember, него цела вечер штиклите под маса, стапалата "сaлата" и ѓонови црни од подот... Прославувате заокружување на 8 годишно образование, 8 годишно дружење, влегување во светот на "повозрасните", за длабоки деколтиња, вештачки нокти и голи грбови ќе имате време колку сакате во животот. Дечковците "од клас" ако толку време не сте ги импресионирале нема сега да ви паднат на г'з. Уживајте.. Спојлер Ве просветлив нели
Ах бре младино.... зарем зборуваме за партнери за полуматура сори, ама смешно ми падна. Па купи му парфем...ништо повеќе!
А зошто партнер за полуматура ????? ЛаЧикита и парфем е многу. Бидете си деца, чиниш Господ за муда сте го фатиле ако сте завршиле основно. И случајно видов едно фустанче тука што го постирав во темата за Апсолвентско фустанче. Што би го носела на апсолвентска. Бре, не сум знаела колку сум назадна.
Јас нешто вака би изгледала на полуматура. Оваа година сум полуматурантка и ги гледам школскиве нешто во транс сите Не знам можеби сум назадна но за полуматура не се трескам, на крај на краева големото школо што ќе го завршиме А и за партнери да искоментирам --> Бог да чува Спојлер
Па да, само ја би ти препорачала и црни балетанки, или бели со црни точки Eдит: Дали тоа прочитав партнер за полуматура?! Јас лани бев полуматуранка па немаше нешто такво, уште па купување. Бог да чува
Многу ми се допаѓа комбинација на некое убаво рамбовче, сукњичка со висок струк и како интересен додаток шеширче.
Јас на полуматура носев едноставно резеда со некои хоризонтални линии фустанче од васидора, римјанки кремасти накај бело маваа и ланче едно што одговараше со фустанчето носев. Ептен едноставно изгледав. Кога ќе видам сега како се облекуваат за полуматура, незгодно ми паѓа кога ќе помислам јас каква бев
Овие ми се убави За полуматура носев фустанче со ваква форма, само друг материјал и боја и сандалки со ептен мала штикла.
Не знам зошто толку фама се крева за една обична полуматура? Се сеќавам кога беше мојата полуматура колку само нервирање и планирање имаше пред да се случи самиот настан.Поголем кичерај таа вечер немав видено за сите 8 години од моето основно образование, ко на едно место да беа собрани сите надежни певаљки од Гранд Шоу.Фала богу па имаше и исклучоци.Да не бидам офф топик ве оставам со неколку слики од фустанчиња.(да би имала пак можност би ги носела(тоа ако измислат времеплов ))
Џабе си замислувате и си правите филмчиња за без врска, ништо од ова што го гледате на нет нема да го најдете во продавниците. Барем така беше јас кога купував. Освен ако не шиете, нели.