второто ми се допаѓа многу.. Можеби ќе разгледам низ градов и ако си најдам ќе си земам едно такво , и + покрива се ако сте пополни ..
Јас за полуматурата си носев хеланчињња црвени, црвени балетанки, кошулче црно со црвен конец беше шиено(ама под задникот беше не беше многу кратко ) значи ништо посебно не бев облечена ама знам дека најубаво си поминав и плус си ги износив алиштата, така да мој совет немора многу да се троши и размислува за облеката сепак тогаш сеуште сме деца и битно е најубавоо да се помине позз
Бреј Бреј додека ве дочитам Ајде да им помогнеме на следните полуматурантки при изборот Вајлд ми се допаѓа твојата идеја Да погодам? Сигурно го сакаш рок стилот?
и јас сум полуматурантка и многу ми се допаѓа фризурата погоре но за жал имам коса со средна должина и неможам да ја носам така...
Ајде и јас да си кажам какво ќе ми биде фустанчето за полуматура. Планирам да биде бело, прилепено на мене и ќе има три карнерчиња. Ќе има и тенки прерамки. Ќе има и такви за да се протне каиш тенок. ( ги заборавив тие како се викаа. ) Доле може да носам римјанки, но не се знае сеуште. Било што само ниско да е. Има време уште некои 10 месеци и до тогаш можно е да ми дојде некоја друга идеја. Кога ќе биде се сошиено и купено ќе постирам некоја слика.
Не ми е јасно зошто креваат толкава тензија, знам девојчиња што од сега размислуваат за фустан за полуматура. Една обична вечер, ќе се памти по убавата забава, а не по тоа кој како бил облечен. Накитени како новагодишни елки, во денешно време секој граѓанин во државава има основно завршено, а се прави фама ко да дипломирале.
Јас бев облечена во тесно фустанче-розе боја,со сивки сандалчиња,сива бразилетка и обетчиња..Многу беше убаво ) ... .Имаше некои девојчиња кои беа облечени како матурантки...Мене тоа грозно ми изгледа,ама секој има свој стил на облекување,но сепак останувам на тоа дека секоја полуматурантка треба да биде облечена според годините и треба да знае дека има време матурантка да биде )