Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Полуматура

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Tammie, 11 февруари 2010.

1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Па јас мислам дека убаво ќе стои кремасти штикли со тегет фустан.
    Само зависи црната чипка колку е застапена. Ако е на целиот фустан, тогаш некако и не ми оди баш баш.
    Ако можеш постирај слика да видиме каков е фустанот.
    Иначе ова со партнериве е ЖИВА ГЛУПОСТ! -.- Кај нас никој нема партнер, а не ни ни треба.

2. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Ние на седми славиме :) И јас не го свакјам ова со партнериве, ни ние немаме.

3. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Каков партнер на 14 год.? :?: Ова се стварно глупости -.-!!
    Неможам да сватам што ќе ви е партнер на 14 год и уште поклони,па ова па она??
    Јас полуматурата ја славев пред три години и носев бели пантолони,зелена маица,зелени сандали.И косата ми беше во плетенка. :)
    Е сега за матура ќе носам фустан,ама не свечен,не планирам многу да се дотерувам!
    Значи и пантолони да облечете ништо нема да ви биде,а штикли на овие години како прво незнам да носам,а како второ ми е срам,и тоа 15. :x
    Сепак ваша работа е што ќе облечете,ама да знаете дека овие години не се враќаат! :)

4. LuDaChA22

LuDaChA22 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    29
    И јас сум полуматурантка сега.
    Купив розево и црно фустанче, црни-розево штикли и розева плик ташна. Требаше црна да купам, ама касно ми текна.
    Не можам да најдам иста нијанса како фустанчето накит, ќе може црн да купам? Мислам, обетки, прстен и алка, ланче не знам дали да купам.. :/
    Сега, незнам косата каква да ја правам. Виткана ми е природно, за сликањето ми беше пеглана, а сега незнам каква. Ако ја испеглам, нема да ми стои иако ќе ставам лак. Јас сакам со плетенка-вечце, ама не целосна зашто имам големо чело, само од едната страна и останатата коса виткана ама благо виткана.
    Ноктите ми се поголем проблем. Да ставам вештачки? Од клас сите ќе стават, а јас не сакам зашто ќе ми се уништат моите. Да ми ги напправат моите француски, а на четвртиот само нешто розево да ми нацртаат, добро ќе биде? А на нозе, црн лак ќе ставам, или сама ќе си ги направам француски.

Добро ќе е вака? Чекам ваши предлози за фризурата и ноктите, и ако може слики. :)

5. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    И јас сум полуматурантка и си купив фустанче бојата е тиркизна не е нешо којзнае што...на мене ми се допаѓа како за полуматурантки е може да се рече иначе си купив и штикли 8 или 9 ми се црни затворени.... ;)

6. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33
    Осмо оделение и вештачки нокти некако ми е невкусно зашто брзате толку да пораснете не ми е јасно.Направи си ги сама ем ке изгледаш природно,нежни и убаво. Косата остај си ја природна нежно виткана и може некое убаво венче ,еве ти нешто.

Прикачени фајлови:

7. Ladybug26

Ladybug26 Активен член

Се зачлени на:
    22 мај 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    јас ќе речам родителите се криви зашто им дозволуваат на своите ќерки да искачаат од дома такви како лампиони на 14годишна возраст. под нивна несогласност не верувам дека така ќе биде.не се криви децата, секое дете сака што побрзо да порасне. неможам да сфатам девојче од 13-14 години да искача со штикли, кратки стегнати фустани со шљокици на нив, вештачки нокти и триста кила шминка на нив, кога во тој период треба да биде најприродна и слатка.... девојчиња не ви личи.. знаете ли после уште колку време ќе имате да носите и штикли и фустани кратки и нокти вештачки да ставате?? Живејте си го своето време од животот бидете тоа и што сте- деца, бидете природни. ова време никогаш нема да ви се врати :)

8. BornToBeWild

BornToBeWild Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    15
    И јас нели полуматурантка годинава... тоа со партнерите кај нас досега само едно девојче кажа дека има партнер,ама судејќи по неа сигурно и тие другарките...јас за полуматура ќе носам праска боја фустанче и крем балетанки,за штикли сеуште е рано :)

9. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Денес ми е полуматуратааааа!!! :rofl: Забавата почнува во 19:30! Косата ми е спремна, сега пополека ќе си почнам да си се спремам!

10. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Убаво да си поминеш! Чекаме впечатоци и по некоја слика . :)

На Elena-97 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Eпа ете и тој ден помина, за што се спремав 5-6 месеци. Ресторанот беше супер, имав мали проблеми со храната ама предјадењето беше њааммм (поховано кашкавалче и уште нешто таму... ) Музиката беше ,хммм не по мој вкус оти не слушам српско, ама ај ќе помине, важно убаво се изнаигравме! :rofl: Сега за стилот... паа јас им бев најниска таму оти бев во балетанки, а сите други во штикли и на полна пета, ама сите други ги соблакаа и ми се жалеа ги болеле нозете, а јас си играв без гајле! Се на се супер вечер!

На BeYourself, BornToBeWild и Melody13 им се допаѓа ова.
  12. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Елена, воопшто ли немаше некои поасални песни барем 2-3 ?? :(

13. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    ^ Eве искрено да ти кажам, ако имате пеач во живо, тогаш не очекувај ништо англиско. Сее беше српско, а од македонскиве јас едино слушнав народно и оваа "На 223305". Aма верувај, јас што ги презирам таквите песни пак супер си поминав! Важно е друштвото :D

14. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Конечно и ова помина.
    Кај нас сите беа на штилки, само 3-4 девојчиња бевме на ниско.
    Во кафаната мене ми беше апла досадничко ама после кафаната јако беше :D .
    Во главно добро си поминав, мислам очекував полошо да биде и немаше многу кршови и кичерајки кај нас ама сепак ги имаше.

15. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Преубаво! Не се опишуваат тие моменти. Јас не сакам народњаци не ни знам и не играм ама сега се изнаиграв. Сите од кај нас ми беа убави. Немаше некои како што ги викате кршови. Ете и тоа помина. Сeга вечер ке видам како ке е. Ајде бе ставете некоја слика да видиме какви бевте :)
    Јас ке ставев ама вие прво скршете го мразот :P

На eemmiilliijjaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dayse

Dayse Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    133
    Јас правам вечерва! :D Се надевам убаво ќе си поминам! :*

17. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    ^ И ние правиме вечерва. Едвај чекам. :dance:

18. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    честито полуматура , имајте најубав помин, па ајде и за поголеми успеси понатака :) :*

19. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    315
    Денот за кој што се спремав уште пред 6 месеци беше на 5 јуни могу убаво си поминав а храната беше одлична.

20. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Ахх.. бе деца деца, беа полуматурантите некогаш деца.