MiniMouse7391 Одлична е комбинацијава за полуматура! А од накит можеш да стави некои едноставни но симпатични обетки и една алка на рака и мислам тоа би било сосем доволно !
http://glamstik.mk/files/questions/83bd ... b51286.jpg Eве што ќе носам јас за полуматура. Добра е комбинацијава? Сега незнам дали прстенче или нараквица. И незнам каде да најдам. На бит пазар се се некои светкави,огромни ,кич и сл.
Фустанчето и балетанките се преслатки Искрено ташничката мене не ми се допаѓа поради материјалот, се надевам дека во живо не се забележува толку, туку од блицот испаднало така Јас би се одлучила за некој повпечатлив прстен. Накит можеш да најдеш секаде, прошетај, разгледај, верувам дека ќе најдеш нешто што ти се допаѓа.
Јас за полуматура ќе носам фустанче црно со сино и црно плико од накит ќе носам сребрен саат и сребрено прстенче и косата ќе ми биде испеглана а од шминка само туш маскара лабело и ако ми излезат бубулици и пудра ќе ставам.Ете во главно тоа е Sashka2346-фустанчето и балетанките ми се допаѓаат едино ташната не ми се допаѓа премногу некако свети и делува многу свечено но можеби е и од светлото.Убаво што си вметнала и кремаста боја бидејќи ако си облекла и црни балетанки ќе преовладувале многу темни бои па така да браво за изборот.
Ми се допаѓа моделот на фустанчето но мислам дека црната боја баш и не е добар избор.Сепак ние сме само деца и треба да изгледаме што по младолико.Немој да ме сватиш погрешно, не велам дека фустанот е за возрасни но доколку бил во друга боја, некоја малце по свежа и разиграна би било многу по убаво.Но како и да е ако си решена за овој мислам дека ќе прилега некој по впечатлив прстен, балетанките се океј а ташнишката (можеби е од блицот) некако ми е многу сваетликава Што повеќе бојата на ташната е слична со бојата на балетанките тоа подобро
Ништо од мојот план, не идам за Скопје да купам, ќе шијам. Преска отидов кај пнајдерката и и реков панталони кратки со висок струк, ама отпосле се покајав. Барав нешто интересно и ова ми остана во очи па сега и кажав ова да ми го шие. Патем, имаше жената од овој материјал. Се потресувам, знам.
Фустанот ми е ваков ама ментол боја.Сакам да носам балетанки,каква боја на ташничка и балетанки да земам?
Крем, а можеш и розе како фустанот што си го ставила, можеш и портокалово, плаво (онаа мастило боја). Имаш многу комбинации.
јас би ти препорачала да си земеш црни балетанки,црно ташниче и некои убави црни обетки....совршена комбинација според мене
^ Не црно, досадно би било. Мислам дека крем би било најубаво, ама убава крем боја, не многу темна накај кафено, ама да не е ни прљаво бела па да не се познава.Исто и со нежна розева, одлично би изгледало. Можеш и со корална, би било интересно, ама па ептен упадливо.
сестрами ментол фустанче си купе со златно коланче златен плик ментол балетанки златна боја ланче и обетки и златни алки...многу убаво дојде
Девојки мене полуматурата ми е на 3..славиме во пицерија Еври Деи..како што се договоривме цела ноќ ке лутаме по град и оцабјлето во школо ни доаѓаат свирачи и послме тоа конечно ќе спијам.Вие кажете како што ќе правите! Иначе уште не сум купила фустана така да немозам за тоа да зборам..оваа недела ќе купам и мозе ќе поставам и слика и секако ќе барам совети за комбинација Ч)
Како тоа ќе лутате цела ноќ по град? Нели имаше некој закон таму за малолетници до 12час по полноќ да се дома. Знам легитимираа и ако си малолетник во станица те носат Добро, да прашам сеа вака ама...што велат вашите родители? Нели е неодговорно да се пушти дете цела ноќ по град да шета? Нели требаше казни да идат за овие родители?
^ Ееее, Кравче па и ти ама си. ’Наша ноќ’ е оваа, остај не сега. Кај нас е традиција цела вечер да се седи во парк пред школо или позади школо кај полигон што имаме, до сабајле додека да дојдат свирачи. Т.е. не цела вечер, околу 3,3ипол ќе завршиме во ресторанот и после до 7, 7ипол додека да дојдат свирачите.