Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Полуматура

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Tammie, 11 февруари 2010.

1. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    4.835
    Памелка и Свит најубави ќе бидат! :)

2. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425

MiniMouse7391 Одлична е комбинацијава за полуматура! А од накит можеш да стави некои едноставни но симпатични обетки и една алка на рака и мислам тоа би било сосем доволно ! ;)

Прикачени фајлови:

3. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    cveke123-сандали на средна висина ...

4. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    30
    И уште за фризура некој да ми дај пример :$ ??

5. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    прекрасна комбинација :) и јас би сакала вакво фустанче :) :D

6. Sashka2346

Sashka2346 Активен член

Се зачлени на:
    28 март 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    http://glamstik.mk/files/questions/83bd ... b51286.jpg

Eве што ќе носам јас за полуматура. Добра е комбинацијава? Сега незнам дали прстенче или нараквица. И незнам каде да најдам. На бит пазар се се некои светкави,огромни ,кич и сл. :(

7. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504

Фустанчето и балетанките се преслатки :) Искрено ташничката мене не ми се допаѓа поради материјалот, се надевам дека во живо не се забележува толку, туку од блицот испаднало така :) Јас би се одлучила за некој повпечатлив прстен. Накит можеш да најдеш секаде, прошетај, разгледај, верувам дека ќе најдеш нешто што ти се допаѓа.

На Sashka2346 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. dream.queen

dream.queen Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    191
    Јас за полуматура ќе носам фустанче црно со сино и црно плико од накит ќе носам сребрен саат и сребрено прстенче и косата ќе ми биде испеглана а од шминка само туш маскара лабело и ако ми излезат бубулици и пудра ќе ставам.Ете во главно тоа е :)

Sashka2346-фустанчето и балетанките ми се допаѓаат едино ташната не ми се допаѓа премногу некако свети и делува многу свечено но можеби е и од светлото.Убаво што си вметнала и кремаста боја бидејќи ако си облекла и црни балетанки ќе преовладувале многу темни бои па така да браво за изборот. :)

9. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ми се допаѓа моделот на фустанчето но мислам дека црната боја баш и не е добар избор.Сепак ние сме само деца и треба да изгледаме што по младолико.Немој да ме сватиш погрешно, не велам дека фустанот е за возрасни но доколку бил во друга боја, некоја малце по свежа и разиграна би било многу по убаво.Но како и да е ако си решена за овој мислам дека ќе прилега некој по впечатлив прстен, балетанките се океј а ташнишката (можеби е од блицот) некако ми е многу сваетликава :wasntme: Што повеќе бојата на ташната е слична со бојата на балетанките тоа подобро (y)

10. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.087
    Ништо од мојот план, не идам за Скопје да купам, ќе шијам.
    Преска отидов кај пнајдерката и и реков панталони кратки со висок струк, ама отпосле се покајав. Барав нешто интересно и ова ми остана во очи па сега и кажав ова да ми го шие. Патем, имаше жената од овој материјал. Се потресувам, знам.[​IMG][​IMG]

11. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Фустанот ми е ваков ама ментол боја.Сакам да носам балетанки,каква боја на ташничка и балетанки да земам?

Прикачени фајлови:

• fustanki11.jpg
      fustanki11.jpg
      Големина на фајлот:
      38,2 KB
      Прегледи:
      415
    На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Крем, а можеш и розе како фустанот што си го ставила, можеш и портокалово, плаво (онаа мастило боја). Имаш многу комбинации.

13. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    јас би ти препорачала да си земеш црни балетанки,црно ташниче и некои убави црни обетки....совршена комбинација според мене ;)

14. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    ^ Не црно, досадно би било. :D
    Мислам дека крем би било најубаво, ама убава крем боја, не многу темна накај кафено, ама да не е ни прљаво бела па да не се познава.Исто и со нежна розева, одлично би изгледало.
    Можеш и со корална, би било интересно, ама па ептен упадливо.

15. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145

сестрами ментол фустанче си купе со златно коланче златен плик ментол балетанки златна боја ланче и обетки и златни алки...многу убаво дојде :D

16. BlueHeart

BlueHeart Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    469
    И другите ќе бидат убави. ;)
    Највеќе ми се допаѓа фустанот од blaa.

17. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Сите ќе бидат убави :!: Секоја на свој начин
    Mене највеќе ми се допаѓа мојот фустан :wasntme: :rofl:

18. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Девојки мене полуматурата ми е на 3..славиме во пицерија Еври Деи..како што се договоривме цела ноќ ке лутаме по град и оцабјлето во школо ни доаѓаат свирачи и послме тоа конечно ќе спијам.Вие кажете како што ќе правите!

Иначе уште не сум купила фустана така да немозам за тоа да зборам..оваа недела ќе купам и мозе ќе поставам и слика и секако ќе барам совети за комбинација Ч)

19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Како тоа ќе лутате цела ноќ по град? Нели имаше некој закон таму за малолетници до 12час по полноќ да се дома. Знам легитимираа и ако си малолетник во станица те носат :^) Добро, да прашам сеа вака ама...што велат вашите родители? Нели е неодговорно да се пушти дете цела ноќ по град да шета? Нели требаше казни да идат за овие родители? :^)

20. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.087
    ^ Ееее, Кравче па и ти ама си. :D
    ’Наша ноќ’ е оваа, остај не сега. :D
    Кај нас е традиција цела вечер да се седи во парк пред школо или позади школо кај полигон што имаме, до сабајле додека да дојдат свирачи. Т.е. не цела вечер, околу 3,3ипол ќе завршиме во ресторанот и после до 7, 7ипол додека да дојдат свирачите. :D