Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Полуматура

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Tammie, 11 февруари 2010.

1. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.973
    Допаѓања:
    11.595
    Отишло се' по ѓаволите.
    Низ град цела ноќ? Ресторан до 3? Штикли, корсети и скапи фустани? Трубачи во школо?
    Зошто? Што тоа сте постигнале што сте завршиле основно?
    Само сте ПОЛУописменети. Ама не, децата не се криви, и онака им лета паметот. Криви се родителите, што дозволуваат вака. Зрелост или што? Не е секој за родител да биде.

На Dobie, MaggieTatum, Mishela и 12 други им се допаѓа ова.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.086
    Се осеќам како сите да сте свртени кон мене и да ме обвинувате мене поради тоа што цела генерација ќе седеме до 3 во ресторант, за тоа што откако сум во школово секоја генерација викаат трубачи од сабајле. Како мене да ме обвинувате што сите (освен мене и 2-3 девојчиња) ќе носат штикли и скапи фустани и се то по ред... ]:)
    ;( ;(

:rofl:

Едит: Ќе ви кажам дека како и цела генерација ќе имам и јас партнер, и сега очекувам на врата со пендраци да ми се појавите ;( ;(

На Butterfly-Girl, sweet-star, Sw3et.Ang3l и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. kate-pp

kate-pp Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    135
    Како и да е полуматуранти, што и да одберете, како и да се облечете, со партнер или без, Ви посакувам да си поминете прекрасно и незаборавно! :)

4. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.973
    Допаѓања:
    11.595
    Pamelche многу е едноставно. Вака звучиш како присилно да правиш се. Како присилно да остануваш до 3 и нешто, како присилно да ќе имаш партнер. Не. Ако ти не сакаш да го правиш тоа, нема да го правиш. Цела генерација се пијанчи и прави глупости. Направи го и ти тоа, затоа што нели, цела генерација го прави.
    Ќе носиш ниско викаш. Е арно де, носи си. Само не го кажувај тоа на начин кој звучи искупувачки.
    За мојата матура многу од генерација, и тоа тие со кои се дружев, направија нешто што јас не сакав. Поштено си отидов. Требаше да го направам и јас тоа иако не сакав?
    Џабе ќе ти зборам за свое јас, појак карактер... Мала си уште, допрва ќе се оформуваш.
    На крај не се вади со генерацијата. Кажи дека и ти го сакаш тоа.

На kosmodiks му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MissM57

MissM57 Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    11
    Ние децава од нашата генирација одлучивме да не бидеме многу свечени, без штиклишта и огромни свечени фустани. Ќе бидеме дотерани но ќе ни личи за годините. Забавата ни трае до 12. Мислам дека не е претерано. Иначе го имам најубавиот партер :$ :D Едвај чекам

6. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  7. MissM57

MissM57 Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    11
    Еве ја мојата комбинација :inlove: :$

Прикачени фајлови:

На barbyyy и stojanovskata им се допаѓа ова.
  8. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.086
    Не, не правам ништо присилно, само вака како ја да сум крива за се, како мене да ме обвинувате ми изгледа.
    Јес да сум мала и јес да уште не ги гледам работите како што ете треба, ама се радувам и ја. Можеби не ми личи на возраста да седам до толку касно, ама кога сме во град со 5 улици благо речено, не е ни толку лошо.Сите се знаеме кои сме и што сме. Плус, не дека онака несакам да седам до касно, сакам ама не ми дозволуваат од дома, се знае кај мене до 12 треба да бидам дома. Партнерот не ми е присилно ’наместен’, може немаше ни да имам ако не ми речеше мајка ми.
    :|

9. Adi990312

Adi990312 Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    3
    Ве молам некој фустан тесен да ме отцртува и само да не биде кремаст пошо штиклите ми се таа боја? хелпп

10. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    преубава ќе бидешшшш :D :D :D ти завидувам!Мојот фустан е ако бојата на твоите балетанќи о таков некако сличен е како твојот само не е толку широк и го нема тоа на средина :D

На MissM57 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    30
    Сакав да прашам околу поклоноте со партнерот? Што се поклонува,што вие планирате и слично? :?:
    Јас планирав нешто парфем или колекција ама само то? Не се дава нешто букети :^) ?

12. Evdoxia

Evdoxia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    132
    Јас само сакам да ви кажам (на тие што сте потресени околу полуматура) дека за 2..до 3 години ќе ја сватите залудноста на ПОЛУМАТУРА.
    Си велам....сега да сум ма не ни одам бре....глупости во боја. :^)
    Јас си го купив фустанчето еден ден пред тоа од првиот бутик каде што влегов.Очично (НАЈОБИЧНО) бело фустанче и бели балетанки.Имаше некои што оддеа да прават фризура....шминка.....и сето тоо.НО ќе речам едно......НЕМОЈТЕ ДА ЗАБОРАВАТЕ КОЛКУ ГОДИНИ ИМАТЕ!.......НЕ СЕ ПРЕОПТОВАРУВАЈТЕ СО ОВА...ЗАТОА ШТО ВО ЖИВОТОТ ИМА МНОГУ ДРУГИ ПОВАЖНИ И ПОПАМЕНТНИ РАБОТИ ЗА КОИ ДОПРВА ТРЕБА ДА СЕ РАЗМИСЛУВА!!! ;) :*
    Поздрав и убав помин на сите полуматурантки! :* :)

На zaki288, MaggieTatum, Ana122 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Evdoxia

Evdoxia Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    132
    Ние бевме две девојчина со еден партнер и заедно му купивме машка колекција :)
    Немој да се замараш со никакви буќети ;) :)

14. nirvanaholic

nirvanaholic Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    147
    Тоа што го сакав за прва вечер неможев да го најдам и си купив друго. За прва вечер фустанче а втора панталонки со црни-бели шарки. Фустанчето е вакво, сосема исто. На нозе и двете вечери ќе носам балетанки.

Прикачени фајлови:

• Untitled.png
      Untitled.png
      Големина на фајлот:
      389,8 KB
      Прегледи:
      296
    На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    E jaс ќе носам црно фустанче со 1 прерамка,со златно ланче како полумесечинка и со црни штикли(6цм) со златен врв,и црно обично плик-ташниче.
    Тоа за во ресторанот,а после сабајлето во школо,истово фустанче само со кожен каиш со нитни и со мартинки.
    Од шминка ќе имам само тенка линија туш и бордо кармин.
    Како ви се чини ?
    Викајте ако ви се вика,карајте ако ви се кара,ама мене ми се свиѓа многу како си го искомбинирав се ова :)

16. Matee

Matee Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2013
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    3

Кај го најде ова? :D (ако не е тајна.:worried: )

17. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Оваа година повеќето парови немаа ништо купено, меѓу кои бев и јас со мојот партнер. Ама како што гледам си разменуваа колекции со чоколада, кошули, маици, часовници.. :)
    Другарка ми доби многу убав парфем со чоколадо.

18. chocolate...girl

chocolate...girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    148
    Јас му зедов рачен часовник хх :P ...а и др. нешто треба или :D :D ?..и како оди тоа тој доаѓа те зема и те носи во ресторан јас така знам а слушнав дека те зема од дома и те носи кај него дома па после од кај него одиш во ресторан ?? :^) :^)

19. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Зависи, ако сака тој да те видат неговите ќе те однесе, ако не - нема. Ќе се договорите

20. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Тачно, фустанчево не само што е убаво, туку и убаво ти стои.