Не е лошо само да биде некои поразлични бои, ептен ми е сериозна бело-црнава комбинација И дефинитивно носете нешто ниско и симпатично, а не штикли... Знам дека сега генерацииве се се понапредни и понапредни ама има време кога да носите штикли. Мали сте и едноставно не личи... Многу невкусно ми изгледа девојче на 14 години да носи шткли, едноставно не е во ред... Има време, не се брзајте. Јас на мојата полуматура носев ниски сандали, а тие што сакаа да се направат тетки - успеаа во тоа само што многу бедно изгледаа пробувајки да одат на високи потпетици... Бидете тоа што се, бидете деца, бидете свои и уживајте во полуматурата
Сон ми е да облечам вакво фустанче на полуматурата.. ама незнам, мислам дека е за поголема возраст па да не изгледа малце глупаво уште сега на 14 годиншна возраст. Вие што мислите?
Мене ваквите фустани не ми се свиѓаат, ама секој со свој вкус. Мислам дека не прилега нешто вакво да се носи на полуматура. Ќе изгледа премногу теткински и кичерајски.. Избери некое едноставно фустанче, ем тебе да ти биде поубаво, ем ќе си изгледаш поприбрано.
Jas denes si kupiv korset i suknja,shto mislite so kakvi baletanki i nakit da go iskombiniram? Inace kje nosam silikonski preramki
Фустанот повеќе наликува на оние за избор за убавица во САД што ги има. Не е за деца, а особено не за тебе. Розово, пуфкасто, светки, ќе изгледаш пренападно, наместо поедноставно.. Неможам ни да те замислам во нешто вакво. Дури и посериозна комбинација ќе ти биде супер, но оваа е пребебешко/пуфкасто. Ако ме разбираш
Бојата на балетанките нека биде иста како корсетчето и нежен црн накит... А што се однесува до силиконските прерамки, подобро купи си прслуче што се носи на корсетчиња, со силикон на рабовите, стои, не паѓа и нема потреба од прерамки... Силиконските изгледаат премногу невкусно Кремасти
^Јас би одела со крем или праска боја, и балетанки и палто и ташна ако планираш да носиш. А за прерамките еден совет, наместо да ставате силиконски и да ви се гледа отпозади прслукот цела вечер, закачете само една силиконска околу врат.Ем со пуштена коса не се познава дека имате прерамки, ем нема отпозади да се крене прслукот и да се познава.
Што мислите за ова фустанче? Би можела ли да го носам? http://i00.i.aliimg.com/img/pb/843/625/ ... 43_273.jpg На нозете балетанки-секако
Да да даа.. Супер е фустанчето. Со обетки, бели балетанки, ташничка и некоја не теткинска пунџа би било перфект
Не би било многу обично? иначе мене ептен ми се допаѓа,прикладно за годините и за забавата и секако,после тоа ќе можам да го носам
За да не ти е обично можеш балетанки во праска боја, и исто такво и ташниче. Таман ти е за годините. Инаку во Куманово и Струмица има ли донесено фустани за полуматура или рано е сеуште?
Еве како јас изгледав за мојата полуматура пред 4 години. Косата ми беше настрана, а од другата страна имав 3 внатрешни плетенки. ( до пола) Како што гледате носев малце поткренати сандалки ама баш ми беше удобно. Одберете нешто што нема да ве направи да изгледате многу повозрасно! И секако одберете нешто што потоа ќе си го носите, јас до ден денес си го носам фустанчево