ова многу ми се засвиѓа, ама за чевли? некоја пониска штикла или.. што предлагате? истото ме интересира за овие две фустанчиња:
Јас имам едно прашање.. На пример каде би можела да најдам фустан за полуматура во Скопје, бидејќи според мене нема некој добар избор а овие фустанчиња од сликите сигурно ги нема во ск. А и тие што ги има најчесто се црни..
Јас сакав да бидам малце пооригинална за полуматура и мислам дека тоа ми успеа Немав некоја којзнае каква фризура, ни пак шминка. Мислам дека доволно внимание привлече облеката
Мене овие фустанчиња ми се прекрасни за полуматура,баш би одбрала некое од нив да бев полуматурантка. Плакнете очи девојки
Полуматура Па што се оптоварувате толку? Ко божем факултет сте завршиле. Купете си некое фустанче што ќе ви се допадне и што ќе го носите и понатака, некои чевлички на мала штикличка и толку Фризури не ви требаат, исфенирајте се, малце сјајче, маскара и трк на прослава
Мене фустанчево баш ми се свиѓат за полуматура. Уште да си најдам вакво некое, а и да ми стојт .. петка
^^ Слатко е навистина. Ако не најдеш, едноставно трк до кај шивачка, и ќе ти го направи. Изборот на материјали е голем, сигурно ќе си најдеш убав.
Оваа година сум полумаурантка. Планирам да си купам некое фустанче што ке го носам и понатaму и да се комбинира со старки или оксофордки ,може исто така нешто во морнарски стил .Сатенски фустани,шминка 2кг,штикла 15цм no way Еве некои кои ми се допаѓаат , а Инди и Багуфче многу ми се допаѓаат вашите предлози
И јас оваа година полуматурантка Е сега, за облека па и па .. ама чевли, накит, шминка ? Штикли, некако пренападно ми изгледаат за моите години, шминка скоро никогаш не ставам .. Не сакам да изгледам ни како многу дигната, порасната госпоѓа но не сакам ни да изгледам како :geek:
најдобро е да носиш нешто во што ќе се чуствуваш комотно,но сепак не секојднево,а не би било добро и да ти се погоди да носиш исто фустанче како и некое друго чупее.. мислам дека има соодветни фустанчињаа баш како за полуматура..а ако не моете да си најдете мозете да си сошиете некое типско фустанче по ваша желба.. ))
И јас оваа година сум полуматуранка па незнам што да носам ако може помош од вас па немора да е фустаначе може и панталончиња и блуза или сл зашто полуматурата ќе ни биде на екскурзија?? Фалла однапред
Еве јас како ке бидам за полуматура. Не е скроз исто фустанчето слично нешто. Знам дека не е баш за моја возраст но сите девојчиња зборуваат дека ке бидат на штикли бла бла па јас да не бидам изрод
Девојче, носи што ти се свиѓа тебе, а не ќе изгледаш нападно или дигната. Коа ќе ја гледаш полуматурата по 7-8 години сама ќе се каеш зашто не си сјаела. Тајната на женственоста е во сексапилот, убавиот изглед и (шармот) Уживај и чувствувај се како жена, и облечи се добро
Prvo sorry so pisam latinica, ne mi raboti kirilicata NO OVA MORAV DA TI GO KAZAM! Ova sto planirash da go nosish, NE E za tvoi godini, ni fustanceto, ni stiklite ...ALO samo 14 imash uzivaj vo niv obleci se naj naj i lici na toa sto si
Јас вака се облекувам за некое посвечено излегување. Кога сум договорена да излезам во некој ресторан, или пак кога оам на свадба. А вакви штикли купив првпат пред 3 години! А ти на 14 години ќе носиш вакви штикли и ваков фустан?! Што мислиш кој греши тука, јас или ти?