^ мене премногу ми се свиѓа и го предложив како едно од омилените во претходните коментари. Најверојатно и јас вакво ќе носам со некои пониски штикли
На мене сите ми се прекрасни ама последното многу не се приметува дека е бледа боја за разлика од првото и второто.
Ќе се гледа дека фустанот е посилна боја и да не биде дречливо. Инаку, ќе ми помогнете да изберам некое од овие 5?
Јас сум тотално збунета за полуматурата. Не сакам прекратко, ниту циркони. Само тоа го знам. А и сеуште не сум видела фустани во бутиците овде. Во Куманово, Штип или Струмица има ли? Овде сигурно нема да најдам нешто специфично за мене.
Број 3 ми е екстра и модел и боја чиста 10ка а пошто бојата не е нападна имаш простор мноогу да експериментираш со накитот
T.e.d.d.y - мене најубаво ми е третото ама мислам дека овој фустан не трпи ланче, посебно не такво Чипката си е самата доволна декорација, а ако толку сакаш накит можеш да ставиш белегзии или нешто друго.. Papillon.Papi - првото во друга боја (без цветовите би било поубаво ) или второто
Вгодина сум полуматурантка.. имам нешто замислено.. Да носам бела рамбовка и над неа како суќне, ама сошиено замене да биди.. Имам видено еден убав светло син материјал.. Не е едноставно, туку е како мрежичка со малку додатоци... Не е кич.. И да го искомбинирам со бели пупиња и бело чанте Ако неоди со рамбовка тогаш ќе се шие цел фустан..