Феминки, фустанчево со какви боја ташничка и балетанки/штикли да го искомбинирам ? освен со кремаста и светло розева ?
^Па зашто е светло јас не би идела со светло, или со минт или онаа светло црвена накај праска незнам како се вика бојата или со сребрена. Спојлер Инаку многу ми се свиѓа фустанчето, браво за изборот.
Фустанчево е преубаво , а мислам дека би одговарало со мастило, тегет боја ташничка и балетанки или штикли со нешто сребрено на нив по можност..
Феминки, фустанчево со какви боја ташничка и балетанки/штикли да го искомбинирам ? освен со кремаста и светло розева ? [/quote] ' Јас мислам дека би било интересно со нешто вака(што се однесува до бојата на пликото и штиклите,може да биде посветла малце А неможев да најдам малку пониски
За мене не е убаво светли бои да се задушуваат со темни нијанси затоа моја препорака е,бидејќи има сребрен детал(или која и боја да е тоа како ременот) да земеш такво плико и ако си во можност такви балетанки/штикли.Но,бидејќи таква обувка е тешко да се најде јас би препорачала крем штикла/балетанка,ама штом ти несакаш...не знам.
Па да ти кажам по мој вкус,јас би го носела само со кремаста боја.И балетанките кремасти,и ташничката.По убаво би стоело,мое мислење.
Девојче,зошто не одиш малку по смело? Тиркизно пликче и тиркизни штикли.Или пак црно,и тоа и тоа(класика)..
koj misli deka e OK da se nosi stikli i kakvi ? za polumatura.ako smetate deka treba dajte sliki od niv(kakvi da bidat)
Навистина е убаво. Можеш со минт,кремасти,праска боја,темно розеви штикли... едноставно со тие бои што се горе на корсетот,можеш да комбинираш. Од накит јас би одела со некоја алка и едноставни обетки.
Немој крем боја,мене многу грдо би ми изгледало така.Јас мислам некоја боја од шарата на горниот дел од фустанчето (пр. како цветчињата: или жолто или таква розева боја) Исто така и штиклите/балетанките,а ако немаш во таква боја можеш обични,бели.
Немој никако да го комбинираш фустанчево со крем или бели штикли. Воопшто нема да дојдат до израз. Можеш да ги употребиш сите потемни бои кои што се на корсетот. А за накит, немој да се китиш премногу. Стави некое нежно ланче и прстен.