Да, слатка комбинација. Само, овие не се балетанки туу патики што личат на балетнаки. Како кондурки. И потемно сино.. Како и да е ќе пробам со погорната комбинација. Ако сте виделе такво Тексас фустанче со кимони кажувајте [/quote] Ако Си од Скопје разгледај низ сити мол има тексас фустанчиња во pull&bear, bershka, zara[/quote] Не сум од Ск, ама ќе се потрудам да дојдам. А си видела која цена се барем отприлика? Оти... за фустанче не планирам да давам 3000 [/quote] А инаку Фустанчево е од али експрес и кошта 13 евра
Не купувам јас онлајн, може касно да ми го донесат. Ако видиш утре које цена се низ Скопје, убаво, ако не, ќе ми сошијат фустан по мерка
Кај нас ќе си славиме на екскурзијата. Во понеделник најверојатно ќе ни кажат на кој датиуми ќе е партнери скоро никој немаме аа никој ии не се замара со тоа. Поклон за класната има време ке ии купиме нешто за да се сеќава на нас. Не се многу преоптеретувам со тоа каков фустан ке носам или било што. Ќе носам штикли најверојатно ама секако нема да се многу високи, но ке си купам и балетанки за секој случај ако ме заболат нозете да си ги облечам ии тоа. п.с. Можеби ние децата ќе си направиме ии тука забава ама не се имаме уште ништо договорено.
Бев со мајка ми последната недела од април и видов многу убав фустан во гтц ама беше 3.000 и сега мајка ми вика дека е многу скап бев и во сити мол немаше нешто што многу ми се допадна ај кажете идеи каде да прошетам немам многу време а за штикли или балетанки се одлучив балетанки затоа што знам дека нема да издржам.
Девојкии се сликавте ли за полуматура ? Се свиѓатее ли како сте испаднати (јас денеска се сликав и не се свиѓам многу ) ? Некоја има ли од велес полуматурантка да ми пише во ЛДП ?
ние за забавата ништо не знаеме, а не па за сликање. Ко шо гледам на 2 Јуни сѐ ќе ни биде. Екстерно, оценки, сликање и забава.. Хаахах.. Не, озбилно. Ништо не се знае. Ти паа.. За една слика ли си? Си можела да пробаш уште една да те фотнат. Не ѝ ја мисли толку на сликата.
Јас на полуматурата бев облечена во бело/кремово фустанче со кафеави додатоци, кафеава полна пета и кафеава/кремова ташна плико. Едноставна бев, но и не за како низ град, мислам бев прикладно облечена. Единствено што забележав и што ќе кажам тука како совет е ДА НЕ СЕ КИТИТЕ КАКО НОВОГОДИШНИ ЕЛКИ. Немате појма колко лошо изгледа, баш и приметив од страна луѓето како гледаат, у фазон кој им е проблемот на типкиве Како и да е, сите што сте сега полуматурантки убаво да си поминете и пишете како ви поминала вечерта
Јас планирам да носам панталони,кошула ваква,знаете од оние модерните со нитни,и доле балетанки. Но проблем ми е што не можам да најдам кошула,бев во гтц и не најдов таму
Колкав буџет одредивте за дотерување? Мене мама веќе ми здосади со тој буџет, вели многу било тоа што го планирам..
Значи колку убави фустанчиња има во другите градови, ете пример Охрид денес, а овде во Бт се е катастрофа.Прво и прво нема продавници, а второ се е селско и накитено.Ептен се нервирам, и изгледа треба да шијам. Утре му давам псоледна шанса на битола, ако не најдам ништо или шијам или одам охрид.
Каков Сити, јас во Шутка ваква со нитни и тракатанци 600 денари ја купив, на секој втор чекор ги има.
Luge ja vcera se slikav i mn ubavo ispadnav i mn sum si happy AHHAH Inace polumatura kje slavime vo bonimi ili taka nekako se vikashe, toa e deskoteka nakaj karpos 4 ali mn e ubavo i prikladno (prva generacija pravime u diskoteka ) Za obleka si najdov fustance i baletanki sea use stikla 10sm i nakit Inace tie so se polumaturanki kje nosite stikli ili ??
Е да ви се пофалам девојки. Деенес ја прошетав цела Битола и си бендисав доста убави фустанчиња, а си мислев дека посебен случај сум.Нема шиење јее.