И јас годинава полуматурантка..си купив бело фустанче и розеви балетанки и чантиче. Предлог за косата?
Јас си купив за полуматурата, светло розева боја е фустанот, и кремави римјанки малку височки и кремава чанта пликк предлок за косата... ?? еве шминката како кје ми биди .. слика во спојлер п.с за усните може само сјај
^^ Многу се убави сандалките, само нема ли да те болат нозете цела вечер на нив? И убава ти е цела комбинација но фустанот носи го без градник, никако како на сликата да ти се гледаат прерамки
убава комбинација .. Косата Испеглај ја и земи прслуци за корсет или воопшто не носи ако има постава на фустанот
Мене ми се излупи лакот. А во Четвртокот ме лакираа. Сега сама ќе се излакирам со убави два слоја. Косата, во високо репче. Шминка, сакам сама ама сигурно нема да ми дозволи сестра ми. Не се приметувало дека е шминка. Да не треба случајно да ставам пет кила пудра, а уште толку и сенка и туш?? Веќе се испробав и вака бидна: пудра убаво разнесена (само нова ќе купам, оваа е глупа), моливче и маскара оти трепки скоро немам. Добро ли е вака?
Девојки слушнавте што и се случило денес на едан полуматуранка? Била силувана од група момчиња Спојлер http://www.utrinski.mk/?ItemID=CD033447DA42F044A4C0F24F977C27AC
Девојки,дајте предлог како да си ја направам косата.Незнам дали да ми е пуштена со локни,или фатена во репче?
Личи ли ова на 14 годишно девојче? Ваква била на полуматура, се и се проѕирало а оваа гајле си немала