Глеј да ти биде удобно и да можеш да денсаш слободно. На мојата полуматура дојдоа облечени како малечки невести и се жалеа од штиклите, фустаните, фљизурите, додека јас си скокав, трчав, играв и си поминав убаво.
фустаниве, штикли 12ка.. девојче завршуваш 9то одд во земја кај што секоја година има по 2000+ магистри. calm down не дипломираш на харвард.
Годинава и јас полуматурантка и искрено едвај чекам. Ваква замисла имам за фустанчето и да ве прашам знаете некоја добра шивачка во Скопје?
И јас сум оваа година полуматурантка .Напиши на ФБ: Фросина Јасмина . Шивачките се предобри. Се надевам и тебе ќе ти помогнат..
Оваа година ќе бидам полуматурантка.Дали може да ми дадете предлог за едноставен цветен фустан? Дали е добар избор за полуматура?
Јас таков носев. До колена должина, цветен плав. Го носам уште иако години поминаа, баш квалитетен ми се погоди, а и летен и малку посвечен дека, си го обожавам, што искачања и летни прослави со него истерав. Цветно никогаш од мода не излегува, ќе го износиш. Еве ти некои идеи. Мојот беше вака ко првиот модел речиси ист.
Тогаш носев и јас некои вакви слични, на платформа ама мислам дека веќе им помина модата на овие, не се носат баш веќе, а сега од овој аспект само нив би ги сменила од се што носев тогаш... Би ти препорачала ниски сандали да си купиш, сега такви се носат и многу се лесни за одење. Евентуално со патики, балетанки или рамни сандали.
Мене ваков модел не ми се допаѓа искрено. Ако не можеш да си дозволиш други, тогаш извини за коментарот... Али ако можеш, убаво ќе прилегаат едноставни сандалки, небитно дали на ниска штикла или без штикла, кремави, тегет, па може и црвени, розеви, во зависност од бојата на фустанот. А со цветно фустанче нема промашај, само одбери си модел што ти прилега.
Кутија за накит некоја убава, накит, парфем, колекција за нега на тело/лице. https://www.facebook.com/stories/100382015472375/UzpfSVNDOjQzODQ3NjAwMjMxNjE4MA==/?view_single=1 = ова ми излезе сеа на стори од Базаро, исто интересно, како кутија за шминка со огледалце на кое се пали светло.