Купете/сошијте нешто што и понатаму ќе можете да го носите. Неколку страници е кажано истото. Нека не ви собира само прашинка во шкафот. За штикли не сум против, но јас што се вели уште на рамно паѓам, а не па и на штикли да се качам. Сега има секакви чевли - ниски. За моето фустанче знам дека ќе го шијам и ќе биде со ракави, од оправдани причини. Еве кои ми се допаѓаат. Искомбинирано со римјанки, дрвени алки, и подолго ланче. Косата пиштена на врвовите само извиткана и со малку шминка. - Вака претпоставувам дека ќе бидам јас на полуматурската вечер.
Значи на полуматура нема потреба од штикли, светки и не знам што.Изгледајте си природно, едноставно и слатко и нешто што би можеле да го носите и понатаму.Еве неколку мој предлози. Со фустанчињава можете да ставите неколку алки, балетанки или римјанки и готови сте
леле преубаво ми е фустанчево....а јас незнам дали да носам фустан изгледа не.... незнам стварно за моево тело што да нозам нозете ми се криви некако
jas ovaa godina sum polumaturantka planiram da nosam obicni farmerki tunika i nekoi stikli (ne mnogu visoki) me interesira vase mislenje za mojata kombinacija
Феминки може да ми кажете некоја модна страна од кај што ги наогате фустанчивања? Сите ми се многу слатки . Јас само ги знам new york dress,prom girl и polyvore, ама нема некои убави фустани...Се се некои светлуцави, сатенски, балски, долги. Сакам некое убаво памучно (или некој друг полесен материјал). Ако знаете пишете тука или на мене преку ЛП.
Јас за полуматура одлучив да си шијам фустанче.Мајка ми шие кај една шивачка веќе со години и е презадоволна,многу е барана жената и стварно прекрасно работи.Ќе си сошијам фустанче од проста причина што не сакам да шетам од дуќан во дуќан и да гледам разни фустани од кои на едниот не ми се убави прерамките,на другиот бојата,третиот не ми е точен..енд соу он... Сакам нежно,поедноставно фустанче на кое сеуште не сум му го смислила финалниот изглед али има време,знам дека тоа ќе биде мој избор и дека ќе го носам,по мој фкус,точно,боја избрана,се под конец Само сигурно знам дека нема да биде цветно но,но ноу уеј!
ммм јас си смислив за една вечер т.е си купив ама за другатааа фустанчиња баш нема и некој избор ама ке се најде иначе утре ке ви ставам слики да ми кажете дали е добро
Ајде девојки, помагајте. И јас сум оваа година полуматурантка. За 1ва вечер - фустанче и рамни чевли или со мала штикла. Но, незнам што да носам за 2ра и 3та вечер. Добро би ми дошла вашата помош
уфф.. и јас сум полуматурантка и да ви кажам сакам да сум обично едноставно фустанче со убави, типски римјанки.. али девојчинава од мој клас сите ќе бидат на штикли и ко шо ми објаснија (дека они веќе се си имат најдено) мене ми личат на тетки. за втора вечер сакам да бидам со панталонки кратки, блуска и полна потпетица глупаво ли е ако се делиш од другите малце? (по стилот на облека)
Супер идеја ти е со фустанче и римјанки,што ќе ти се уште сега штикли?Уживај поубаво со римјанки отколку штикли,се во свое време
Аман бе, 3 вечери, што ќе беше тоа, Ивкова слава? Инаку мене ми се допаѓа комбинацијата, ако ти се чувствуваш удобно, воопшто да не се мислиш за другите што мислат и што ќе кажат.
Лавли8 мене баш ми се допаѓа твојата комбинација, едноставно не треба да бидете сите униформирани, колку сте повеќе уникатни и размислувате пошироко од границите толку е подобро и не подпаѓајте на влијанието од другите, па што ако носат другите штикли, не значи дека ако не носите штикли нема да бидете убави и на крај краишта тоа е само полуматура
Знам уште од сеа какви ке бидат кај мене....па они секој петок и сабота искачаат по кафичи и диска на штикли 15ка....мислам 8мо одд се и после јас сум чудната...јас да ви кажам искрено на полуматура би одела по фустанче и чизмички .....ептен ми е слатко така...и нормално не мислам на некои чизми за снег...ама ај да не испаднам ептен чудна
Полуматурантка сум оваа година.И планирам да носам нешто вакво. Многу ми се допаѓаат,а ако би носела штикли ќе купам некои ниски до 5 цм.но сепак ќе си купам и балетанки па ке видам Искрено не се оптеретувам со тоа,важно е убаво да си поминам Иначе косата ке ја навртам со фигаро,и ке си ставам машничка.На лицето ке ставам пудра,црн туш(само на горните капаци),римел и лабело И нараквица(не премногу нападна)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 81&theater и ја сум полуматурантка и најверојатно ќе носам вакво фустанче, а за кондури незнам најверојатно штикли инаку да прашам која е таа 2 и 3 вечер??? ја знам дека има само една вечер, вечерта кога се оди во дискотека или кафич (во зависнос од тоа каде ќе одлучат)
1-ва вечер е главната таа што ја прославуваш со наставници 2-ра си ја организира генерацијата без присуство на наставници и има дозволено алкохол е за 3-та ни јас незнам