Ако може некоја феминка да ми прати материјал за Правда и внатрешни работи на ЕУ во пораче. (или да ми слика текст од книгата кадешто има материјал за ова).
Феминκи што пишувате семинаρсκи,потρебна ми е малκу помош.. тρеба да напρавам семинаρсκа за маκедонсκи јазиκ на тема Аκцент.. Во случај да не ви се наоѓаат матеρијали нешто оκолу темава па аκо може во ЛП да ми испρатите.,би ви била многуу благодаρнаа
Дали имате нешто податоци нешто така од книги,енциклопедии или нешто од интернет ама да не е Википедија,нешто повеќе за Ерих Форм? *на другарка ми му требаат податоци,ама таа најде нешто на српски па затоа си реков да не знаете нешто така*
девојки,каде можам да најдам две споени дела ми треба за писмена хелп поезијата на блаже конески-ацо шопов,радован павловски-матеја матески и гане тодоровски и анте поповски
Дечки!! Дали некој/а има семинарска на тема Team Лидер? Или има некаков материјал во врска со таа тема?? Фала однапред !
Познавате некој што изработува семинарски работи (за пари)? Ако има некој нека ми пише ми треба до 27 декември
Ми треба помош за семинарска.. Доколку има некој на Туризам и бизнис логистика, хотелско - ресторантска насока.. нека ми пише лп.. фала однапред поздрав до сите и имајте убав ден..
Treba da pravam seminarska po informatika.tema:"pishuvanje i izgotvuvanje dokument vo word"ili "faza na ureduvanje na dokumentot vo word".Okolu 15 stranici treba da bide i da koristime materijali od kaj sakame.prezentacijata na power point so slajdovi na google meet.kas sum totalna zbunka,ne znam od kaj da pocnam da baram materijali nitu kako da pocnam da ja pravam,a do 1dekemvri najdocna treba da mi e gotova.Nitu znam kaj da baram lugje sto pravat seminarski.help
Vaka, najdi prvo izvori na web, so sliki, nadobro i postavuvaj sliki i komentiraj gi... Primer so rakata doprete go podot 3 pati itn itn
Da da badh taka.... I mozis pred oddelen sektor da napisis na kratko nesto vovedno (ako mozi) primer nesto za jogata mozi da napisis za samata tehnika 3 recenici