Помош за изработка на семинарска работа

Дискусија во 'Образование' започната од WhiteAngel, 8 февруари 2011.

1. moon111

moon111 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2019
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    366
    Здраво , дали ќе може некој да ми каже некоја книга треба да пишувам семинарска за Исак Њутн , каде што ќе можам да најдам некој материјал башка од овај на интернет .
    И да ми предложите што да пишувам во воведот и заклучокот.
    И уште нешто бидејќи ќе имаме многу кратко време околу 5 мин . да презентираме што кажувате во тие минути , мислам сигурно нема толку време па да објаснуваме тоа што сме го напишале.

2. злоба

злоба Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2020
    Пораки:
    1.130
    Допаѓања:
    3.714
    Има страна се вика pdf drive таму имаш книги или најди некој трудови од гугал за него, но обавезно стави фусноти од каде што си извадила. Ако е општо за него тогаш во воведот пишуваш што сакаш да постигнеш со семинарската, а во заклучокот скратена верзија од цела семинарска, односно накратко раскажано. За презентацијата, издвои што е според тебе најбитно, не мора се да кажеш.

На moon111 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. gloria1

gloria1 Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2021
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    34
    Здраво,сакам да прашам како се става footer и број на страна и како се уредува содржина за да не се пишува точки......?(ворд)

4. злоба

злоба Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2020
    Пораки:
    1.130
    Допаѓања:
    3.714

Се надевам ова ќе ти помигне. Ако имаш нешто дополнително што ти треба помош барај на YouTube или Google.

5. mnakvadrat

mnakvadrat Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2020
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    здраво дали има некој семинарска на тема Рецедивизам за предмет казнено право

6. SStasia

SStasia Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2017
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    1.277
    Вака, се скапав барање од професори, од студенти од сите шо ги познавам никој нема/нејки да дај материјал на тема Деловно и професионално комуницирање. На Графички смер сум запишана на технички факултет и професорката ми рече:
    upload_2022-6-6_23-50-11.png
    Материјал не ми дава, други студенти шо прашав го немат овај предмет и незнам кај да барам. Некој да ми помогни да ми кажи кај можам да најдам материал од ова? Најдов нешто на интернет ама врска немам дали е то то шо ми треба и врска немам шо да прам.

7. Друштвена

Друштвена Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2023
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    82
    Здраво девојки, изработувам семинарски/магистерски/дипломски трудови со искуство веќе 4 години. Доколку на некоја од вас и е потребен некаков труд периодов пишете ми ЛП :) Поздрав

На SunnyGirl2 му/ѝ се допаѓа ова.