Здраво , дали ќе може некој да ми каже некоја книга треба да пишувам семинарска за Исак Њутн , каде што ќе можам да најдам некој материјал башка од овај на интернет . И да ми предложите што да пишувам во воведот и заклучокот. И уште нешто бидејќи ќе имаме многу кратко време околу 5 мин . да презентираме што кажувате во тие минути , мислам сигурно нема толку време па да објаснуваме тоа што сме го напишале.
Има страна се вика pdf drive таму имаш книги или најди некој трудови од гугал за него, но обавезно стави фусноти од каде што си извадила. Ако е општо за него тогаш во воведот пишуваш што сакаш да постигнеш со семинарската, а во заклучокот скратена верзија од цела семинарска, односно накратко раскажано. За презентацијата, издвои што е според тебе најбитно, не мора се да кажеш.
Здраво,сакам да прашам како се става footer и број на страна и како се уредува содржина за да не се пишува точки......?(ворд)
Се надевам ова ќе ти помигне. Ако имаш нешто дополнително што ти треба помош барај на YouTube или Google.
Вака, се скапав барање од професори, од студенти од сите шо ги познавам никој нема/нејки да дај материјал на тема Деловно и професионално комуницирање. На Графички смер сум запишана на технички факултет и професорката ми рече: Материјал не ми дава, други студенти шо прашав го немат овај предмет и незнам кај да барам. Некој да ми помогни да ми кажи кај можам да најдам материал од ова? Најдов нешто на интернет ама врска немам дали е то то шо ми треба и врска немам шо да прам.
Здраво девојки, изработувам семинарски/магистерски/дипломски трудови со искуство веќе 4 години. Доколку на некоја од вас и е потребен некаков труд периодов пишете ми ЛП Поздрав