Мислам подобро е течен, барем јас тоа го имам испробано, со што и да пробаш квалитет има тоа средство, нема да погрешиш.
Дечки здраво, Многу ми е итно и ми треба некој да ми каже зошто ми е ваква пеглата? Како да ја исчистам ако воопшто се чисти? Дали ова значи дека ја оштетив пеглата? Пеглата е нова.
Имаш залепено нешто на неа. Пробај вака: Уклучи ја пеглата на средно висока температура (двојка), земи 3-4 салфетки или намотај малку тоалетна хартија и постави ги на работ на даската за пеглање. Потоа триј ја пеглата од нив и ќе излезе одма.
Со парацетамол. Сериозна сум. Ќе стане како нова. Земи две ленти. Оклучи на нај јако. Со апчето помини низ неа. Апчето се топи. Пеглата се чисти. После помини со крпа.
ЛУЃЕ ВИСТИНА!!! КАКО ГО ОТКРИВТЕ ОВА??? ИДЕАЛНО Е!!! ПЕГЛАТА СЕ ИСЧИСТИ И Е КАКО НОВА? Дали тоа се должи на некоја реакција на парацетамолот? ВИ БЛАГОДАРАМ МНОГУ!! ЌЕ ГО ПРЕПОРАЧАМ ОВА И НА ДРУГИ!!
Ме расони овој експеримент и баш ке го пробам ама ај објасни ми подобро, што со две ленти и дали треба да ги отпакувам?
Отвараш апче, и со апчето ја поминуваш површината на пеглата. Тоа се топи и како што се топи, ти со тоалетна хартија бришеш. Одново поминуваш со апче, се додека не се исчисти. Може да ти бидат потребни три или повеќе апчиња. Зависи колкава е “флеката“ на пеглата.
Zdravo...me interesira dali koristite nekakvo sredstvo za eko koza nas spalnata ni e crna pa sekoe fakanje so mrsni race,kapka tecnost ostanuva ne e ostetena cisto sakam da ja zastitam ili nekoj sjaj da dobie
Само пази машината да не ти се наполни со пердуви Една моја позната,перници переше,и платното се распарало,оддвај ја исчисти машината
Pa iskreno 60 stepeni za jorgan mi izgledaat premnogu. Zosto ne probas na 30, jas takvi raboti peram na poniska temperatura, dovolno e da pominat niz voda i da mirisaat ubavo.( Osven ako ti e izvalkan) togas podobro da go odneses vo peralna tamu znaat kako treba.