A da prasam nesto masinata ili vodata ne pasira so ariel peram. Belite alista ne izleguvaat beli tuku matno beli. A si imam edni omileni bluzi sto sakam da si gi nosam pa da prasam kako.da gi izbelam da stanat cisto beli? Deka sega se valkano beli.
Остави го зимава да биде во оваа на пролет пресеј го во друга поголема.Овој период од годината не се пресеваат цвеќиња најдобро е пролет за таа работа
Неколку совети што може да се применат во домот http://www.crnobelo.com/dom/domakin...-da-napravite-so-mrsnata-hartijata-za-pecenje
Дечки ве молам за помош пред некој ден добив на подарок дуксер и пред да го облечам го исправ и земав да го запеглам малку но пеглата била на најјако пуштена и го залепив .Криво ми е што ни еднаш го немав носено Па сакам да прашам дали знае некиј кај се продават некои налепници што се за алишта или некоја идеја да ми дадете зошто подарок ми е и ни еднаш не го облеков ...
Se mislev bidejki na drugata strana imam od tie lazni dzebovi samo so patent pa ako najdam nekoj da mi go sredi ili nekoja slika\animacija Dajte nekoja ideja??
Стави лепенка со некаква форма што се лепат со пегла цветче, срце, пеперутка, буква, бројка.. низ пазар по тезгите ги има секогаш, во бижутеријата Ботони во ГТЦ знам држеа порано, види и Џамбо..
Можеш нешто вака на левата страна само Или можеш на тој дел бисерчиња да сошиеш Или едноставно отиди во женската уличка на Битпазар и ќе добиеш 100 идеи одеднаш. Има пулејки..имаш бисери во боја...имаш разни цветови...
Zdravo mi trebaat vasi iskustva so H2O Power X? Vredi li da se kupuva? Navistina tolku ubavo cisti so parea?
Kako ste zadovolni od h2o pravosmukalka na parea? Mislam konkretno na posleden model sto se reklamirase kaj nas? Blagodaram odnapred na odgovor i vasite iskustva
Мaјки сoвет зa сaдoви штo ви имaaт фaтенo бигoр.Нaмaчкaјте сo лимoнтус дa изврие,пoминете сo сунѓер и кaкo нoвo е.
Би сакала да прашам каде можам да најдам стакло по димензија да ми исечат за мала масичка во дневна, го скршив сабајлево . И која цена да ја очекувам отприлика?